Όταν ο ΛεΜπρον απαντούσε σε όσους πιστεύουν ότι δεν είναι killer όπως οι Τζόρνταν και Κόμπι!

Αντωνία Σπανού
Όταν ο ΛεΜπρον απαντούσε σε όσους πιστεύουν ότι δεν είναι killer όπως οι Τζόρνταν και Κόμπι!

bet365

Η συζήτηση για το κατά πόσο ο ΛεΜπρον είναι killer στο παρκέ έχει ανοίξει πάλι, αλλά η απάντηση υπάρχει και την έχει δώσει ο ίδιος.

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ήταν το 2013 όταν ο ΛεΜπρον Τζέιμς είχε απαντήσει σε ένα θέμα που προκύπτει συνέχεια. Αυτό είναι αν ο «Βασιλιάς» είναι killer στο παρκέ, όπως ήταν ο Τζόρνταν και ο Κόμπι και αν αυτό φταίει που δεν μπαίνει το όνομα του δίπλα τους.

«Ας το θέσω έτσι. Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι να κυνηγάς. Βλέπω Discovery Channel όλη την ώρα και βλέπεις αυτά τα ζώα. Κυνηγούν με διαφορετικούς τρόπους για να ταίσουν την οικογένεια τους. Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για να 'σκοτώνεις' και δεν νομίζω ότι ο κόσμος το καταλαβαίνει. Όλοι θέλουν όλοι να 'σκοτώνουν' όπως ο MJ ή ο Κόμπι.

Ο Μάτζικ δεν ήταν ίδιος. Αυτό σημαίνει ότι δεν ήταν δολοφόνος στο παρκέ; O Καρίμ το ίδιο. Ο Μπερντ το ίδιο. Ο Τιμ Ντάνκαν δεν 'σκοτώνει' όπως ο Τζόρνταν και ο Κόμπι, αλλά έχω παίξει εναντίον του δύο φορές σε Τελικούς και ξέρω σίγουρα πως είναι.

Ο MJ σίγουρα ήταν 'δολοφόνος', αλλά αν νομίζουν ότι ο MJ δεν μιλούσε σε κανέναν ή δεν χαμογελούσε κανέναν είναι τρελοί. Τον έχω δει. Έβλεπα ένα βίντεο που μπλόκαρε τον Μπάρκλεϊ και γελούσαν μαζί στο παρκέ. Σήμερα αν μπλοκάρω τον Ντουράντ ή τον Καρμέλο και γελάσω; Θα με σκοτώσουν...»

Και συνέχισε:

«Ελπίζω να αλλάξουν οι άνθρωποι και να δουν ότι υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι να κερδίσεις. Και εγώ κερδίζω... δεν θέλω να πω με τον τρόπο μου. Το κάνω με τον τρόπο μου, αλλά όχι εγωιστικά. Θέλω να κερδίζω διασκεδάζοντας και έχοντας αδέλφια δίπλα μου με κοινό σκοπό και αυτό είναι. Όταν διασκεδάζω, αγαπώ το παιχνίδι και αυτό μου φέρνει χαρά».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NBA NEWS FEED