Στέισι Κινγκ: Έχασε τον αδερφό του από τον κορονοϊό ο πρώην συμπαίκτης του Τζόρνταν (pic)

Gazzetta team
Στέισι Κινγκ: Έχασε τον αδερφό του από τον κορονοϊό ο πρώην συμπαίκτης του Τζόρνταν (pic)

bet365

Ο κορονοϊός χτύπησε με τον πιο άσχημο τρόπο την πόρτα του παλαίμαχου παίκτη του ΝΒΑ και μέλος της μεγάλης ομάδας των Σικάγο Μπουλς, Στέισι Κινγκ, ο οποίος «έχασε» τον αδερφό του από την πανδημία.

Ο Κινγκ αγωνίστηκε στους Μπουλς από το 1989 έως και το 1994 κατακτώντας τα τρία πρώτα πρωταθλήματα ως συμπαίκτης των Μάικλ Τζόρνταν και Σκότι Πίπεν. Μάλιστα έχει περάσει στην ιστορία και η ατάκα του μετά το ρεκόρ καριέρας του Τζόρνταν με τους 69 πόντους του κόντρα στους Καβαλίερς: «Θα θυμάμαι πάντα αυτή τη μεγάλη ημέρα όταν εγώ και ο Μάικλ βάλαμε μαζί 70 πόντους» με τον ίδιο να είχε ευστοχήσει μόνο σε μία βολή.

Ο 53χρονος σήμερα Κινγκ, ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ότι έφυγε από την ζωή ο μεγαλύτερος αδερφός του εξαιτίας του κορονοϊού: «Έχασα χθες το πρωί τον μεγαλύτερο αδερφό μου Λαμόιν Κινγκ εξαιτίας του θανατηφόρου κορονοϊού. Σας παρακαλώ να πάρετε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατεύσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μείνετε μέσα, μιλήστε από απόσταση και να φοράτε μάσκα. Αυτή η ασθένεια είναι αληθινή!»

 

NBA Τελευταία Νέα