Spoiler «Last Dance»: «Μισώ τον Αζάια Τόμας, αλλά σέβομαι το παιχνίδι του»

Spoiler «Last Dance»: «Μισώ τον Αζάια Τόμας, αλλά σέβομαι το παιχνίδι του»

bet365

Ο Μάικλ Τζόρνταν μπορεί να είχε την... απόλυτα έχθρα με τους Ντιτρόιτ Πίστονς και τον Αζάια Τόμας ωστόσο υποστήριξε ότι πρόκειται για τον δεύτερο καλύτερο point guard όλων των εποχών.

bwin - Live Casino γεμάτο εκπλήξεις* όλο τον Μάιο! |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Με αφορμή την μη επιλογή του Τόμας στην «Dream Team» του 1992 που πήρε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης, ο Μάικλ Τζόρνταν κλήθηκε να μιλήσει για τον μεγάλο του αντίπαλο!

«Σέβομαι το ταλέντο του Αζάια Τόμας. Για μένα, αν ο καλύτερος point guard στην ιστορία του ΝΒΑ είναι ο Μάτζικ Τζόνσον, τότε ο Τόμας είναι ο δεύτερος καλύτερος. Δεν έχει σημασία πόσο τον μισώ. Σέβομαι το παιχνίδι του» ήταν τα λόγια του «Air» ο οποίος στάθηκε και στην μη επιλογή του στην εθνική ομάδα των Η.Π.Α.

«Πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες με είχε πάρει τηλέφωνο ο Ροντ Θορν (μέλος της επιτροπής που επέλεγε την Dream Team) και μου είπε ότι με ήθελε στην ομάδα. Τον ρώτησα: 'Ποιοι θα είναι;' Και μου απάντησε: 'Ο τύπος που σκέφτεσαι και συζητάς, δεν πρόκειται να παίξει.' Ήταν χαζό που ρωτούσα, έστω και αν δεν ανέφερα ποτέ το όνομά του».

Και συνέχισε: «Η Dream Team βασίστηκε στο κλίμα που επικρατούσε, το ομαδικό πνεύμα και την παρέα που ήμασταν. Αν θα έφερνε ο Τόμας ένα διαφορετικό συναίσθημα στην ομάδα; Ναι, θα έφερνε.».

Όσο για την απάντηση του Τόμας στο ντοκιμαντέρ; «Δεν ξέρω τι έγινε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της επιλογής. Υποτίθεται στη συνάντηση που είχα ότι θα επιλεγόμουν. Όμως δεν επιλέχθηκα...»

 

NBA Τελευταία Νέα