Ουέστ: «Φοβάμαι ότι θα χάσουμε την ευκαιρία για Λέικερς-Κλίπερς στα playoffs»

Νίκος Καρφής
Ουέστ: «Φοβάμαι ότι θα χάσουμε την ευκαιρία για Λέικερς-Κλίπερς στα playoffs»

bet365

Ο Τζέρι Ουέστ έδειξε την ανησυχία του για ενδεχόμενη οριστική διακοπή της σεζόν, κάτι που θα τελειώσει την πιθανότητα ματς Λέικερς-Κλίπερς στους τελικούς Δύσης.

Στο NBA TV μίλησε ο θρύλος των Λέικερς και νυν ανώτατο στέλεχος των Κλίπερς, Τζέρι Ουέστ, δείχνοντας τον φόβο του για διακοπή της σεζόν στο ΝΒΑ.

O άνθρωπος που βρίσκεται στο logo του ΝΒΑ ανυπομονεί για τελικούς Δύσης Λέικερς-Κλίπερς, όμως αυτό μπορεί να μην γίνει ποτέ αν η σεζόν τελειώσει οριστικά λόγω κορονοϊοο

«Ήμασταν πολύ καλά στους Κλίπερς και τώρα πως θα επιστρέψουμε; Πότε θα επιστρέψουμε; Kανείς δεν ξέρει. Και οι Λέικερς είναι στην ίδια πόλη. Θα ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον ματς για το μπάσκετ αν συναντιόμασταν στα playoffs, στους τελικούς Δύσης. Θα έκανε ρεκόρ τηλεθέασης στο ΤΝΤ. Είναι χάλια να είμαι εδώ και να μην έχω να περιμένω κάτι ή να μην μπορώ να δω τους Μπακς και τις άλλες ομάδες της Ανατολής»

Oι 2 ομάδες κοντραρίστηκαν 3 φορές φέτος στη regular season και η παρέα των Λέοναρντ-Τζορτζ επικράτησε σε 2 περιπτώσεις των ΛεΜπρόν-Ντέιβις.

 

NBA Τελευταία Νέα