Η καλύτερη πεντάδα στην ιστορία του ΝΒΑ: Aυτή η ομάδα θα έκανε 98-0! (pics)

Η καλύτερη πεντάδα στην ιστορία του ΝΒΑ: Aυτή η ομάδα θα έκανε 98-0! (pics)

bet365

Έχετε αναρωτηθεί αν υπάρχει πεντάδα στην ιστορία του ΝΒΑ που θα ήταν στο απόλυτο; Αυτοί είναι οι παίκτες που μπορεί να το κατάφερναν.

bwin - Live Casino γεμάτο εκπλήξεις* όλο τον Απρίλιο! |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Στην ιστορία του ΝΒΑ έχουν περάσει σπουδαίες ομάδες και σπουδαίοι παίκτες. Το fadeawayworld.net έβαλε κάτω τα δεδομένα και έβγαλε την... άχαστη 5άδα, η οποία θα μπορούσε να έχει το απόλυτο και να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής αήττητη.

Οι Ουόριορς θεωρούν την ομάδα τους μια από τις καλύτερες που έχουν περάσει ποτέ από το ΝΒΑ, νίκησαν 73 παιχνίδια, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τίτλο, αφού οι Καβαλίερς είχαν άλλη γνώμη.

Οι Μπουλς είχαν και αυτοί 72 νίκες και κράτησαν αυτό το ρεκόρ 20 χρόνια και κατέληξαν με 87 νίκες παίρνοντας τον τίτλο, έχοντας πάντως χάσει 10 παιχνίδια στην κανονική διάρκεια και 3 στα playoffs. Οι Λέικερς έγραψαν την δική τους ιστορία, έχοντας δύο εκ των κορυφαίων όλων των εποχών.

Καμία ομάδα δεν έκανε το απόλυτο με 82-0 και 16-0 στα playoffs, με την δημιουργία πάντως μιας 5άδας που ίσως ήταν ικανή για το 98-0.

Θα ήταν;

ΣΤΕΦΕΝ ΚΑΡΙ

Ο Κάρι μπορεί να έχει φανατικούς θαυμαστές και κάποιους όχι τόσο, αλλά σίγουρα είναι ένας από τους καλύτερους σουτέρ που έχουν παίξει ποτέ. Δεν είναι ένας κλασσικός γκαρντ, αλλά δεν αφήνει παραπονεμένους τους συμπαίκτες του.

Οι άμυνες δυσκολεύονται υπερβολικά να τον περιορίσουν και σε αυτό που κάνει είναι εντυπωσιακός και να κερδίσει και μια θέση σε αυτή την πεντάδα. Το επιθετικό ταλέντο του είναι αδιαμφισβήτητο και πως να λείψει.

ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ

Είναι ένας από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές και νικητές που έχει δει ποτέ το παιχνίδι. Πάντα έδινε τα πάντα στο παρκέ και δεν είναι λίγες οι φορές που άκουσε κριτική γι' αυτό.

Είχε την ικανότητα και την ψυχολογία να γίνει ένας εκ των κορυφαίων και φυσικά βρίσκει μια θέση σε αυτήν εδώ την 5άδα. Ο Κόμπι σε συνδυασμό με τους υπόλοιπους παίκτες γύρω του θα έδειχνε ακόμα πιο.. τρομαχτικός.

ΜΑΙΚΛ ΤΖΟΡΝΤΑΝ

Τα λόγια είναι περιττά για τον Μάικλ Τζόρνταν. Ίσως ο κορυφαίος που έπαιξε ποτέ το παιχνίδι, ασταμάτητος μέσα στο παρκέ και έχοντας γράψει αδιανόητη ιστορία.

Είναι μόλις ένας από τους 5 γκαρντ που έχουν κερδίσει το βραβείο του καλύτερου αμυντικού της λίγκας, ενώ τι να πει κανείς για την ικανότητα του στο σκοράρισμα. Έχει όλο το πακέτο, είναι ο κορυφαίος και με τους καλύτερους δίπλα του κανείς δεν ξέρει που θα μπορούσε να φτάσει.

ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ

Ακόμα ένας μεγάλος νικητής στην πεντάδα. Είναι ένας από τους πιο ολοκληρωμένους παίκτες της ιστορίας του ΝΒΑ, ενώ έχει την ικανότητα να κάνει και τους γύρω του καλύτερους.

Είναι συνεπής, έχει απίστευτη δύναμη και δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την πεντάδα. Μπορεί να δώσει λύσεις σε πολλά προβλήματα και με τα όσα κάνει στο παρκέ θα μπορούσε να λάμψει.

ΣΑΚΙΛ Ο΄ΝΙΛ

Δεν θα μπορούσε να λείπει από την ρακέτα της ομάδας ο Σακίλ Ο' Νιλ. Είναι ο πιο κυριαρχικός ψηλός που έχει δει ποτέ το ΝΒΑ, έχει όλα τα στοιχεία και αν δεν είχε την αδυναμία των βολών, θα ήταν με διαφορά και δίχως συζήτηση ο καλύτερος σέντερ όλων των εποχών. Η παραπάνω τετράδα είναι προφανές ότι μπορεί να τον εκτοξεύσει.

  • Αυτή η πεντάδα έχει τρεις από τους κορυφαίους που έπαιξαν ποτέ το παιχνίδι. Ο Τζόρνταν, ο Κόμπι και ο ΛεΜπρον και έχουν δίπλα τους τον καλύτερο σουτέρ και τον καλύτερο σέντερ. Είναι πέντε επιθετικοί παίκτες που μπορούν να τρέξουν και οι 4 μπορούν να παίξουν στον άσο. Επίσης ο ΛεΜπρον με τον Σακίλ δημιουργούν μια από τις πιο δυνατές γραμμές ψηλών που θα είχαμε δει ποτέ στα παρκέ του ΝΒΑ. Ο Σακίλ θα είχε γύρω του τους 4 καλύτερους επιθετικά παίκτες, οπότε αν επέλεγαν να τον παίξουν με double και triple teams τα πράγματα θα ήταν δύσκολα για κάθε αντίπαλο. Δύσκολα κάποιος θα έβρισκε λύση στον παραπάνω γρίφο!
 

NBA Τελευταία Νέα