Βίνσεντ: «Οι πληγές στην ψυχή του Τζόρνταν παραμένουν ανοιχτές» (gTV)

Βίνσεντ: «Οι πληγές στην ψυχή του Τζόρνταν παραμένουν ανοιχτές» (gTV)

bet365

Ο Σαμ Βίνσεντ υπήρξε ένας από τους συμπρωταγωνιστές του Μάικλ Τζόρνταν στους Σικάγο Μπουλς, μίλησε αποκλειστικά στο gazzetta.gr για τη διετή συνύπαρξή του με την αυτού μεγαλειότητα και εξήγησε γιατί στην ψυχή του Air παραμένει το απύθμενο μίσος για τους Ντιτρόιτ Πίστονς.

bwin - Live Casino γεμάτο εκπλήξεις* όλο τον Απρίλιο! |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Η σχέση του Σαμ Βίνσεντ με τον Μάικλ Τζόρνταν χρονολογείται από τις αρχές της δεκαετίας του ’80. Για την ακρίβεια, το 1981 αμφότεροι είχαν επιλεγεί στην καλύτερη κολεγιακή ομάδα (επιλογής χορηγού του NCAA). Τότε μπήκαν οι σπόροι μιας φιλικής σχέσης η οποία αναπτύχθηκε στη διετία 1987-89, στη διάρκεια της συνύπαρξής τους στους Σικάγο Μπουλς, για να ακολουθήσει η συνεργασία τους στη Σάρλοτ Μπόμπκατς όταν ο Air τον είχε προσλάβει για τη θέση του head coach του franchise. Στο μεσοδιάστημα, ο Βίνσεντ πέρασε και από τα δικά μας λημέρια καθώς την αγωνιστική περίοδο 1993-94 αγωνίστηκε στον Άρη. Σήμερα, εργάζεται στην Ερασιτεχνική Αθλητική Ένωση (σ. σ. Amateur Athletic Union), όπου ο ρόλος του σχετίζεται κυρίως στην ανάπτυξη ταλέντων.

Ο Βίνσεντ έζησε τη σφυρηλάτηση του Μάικλ Τζόρνταν στις αναμετρήσεις με τους Ντιτρόιτ Πίστονς, όταν οι Σικάγο Μπουλς έφευγαν χαμένοι από το παρκέ αλλά (όπως είπε)… «έδιναν συγχαρητήρια στους αντιπάλους τους». Στάθηκε στην οργή του Air για τον τρόπο παιχνιδιού των Πίστονς και την επιστράτευση αντιαθλητικών πρακτικών για να τον σταματήσουν, καθώς επίσης και στις πληγές που παραμένουν ανοιχτές στην ψυχή και στο μυαλό του MJ. Δεν παρέλειψε να εξηγήσει και το λάθος του Τζέρι Κράουζ, τον λόγο για τον οποίον ο άλλοτε τζένεραλ μάνατζερ των Μπουλς έγινε κόκκινο πανί για τους παίκτες της ομάδας αλλά και τον Φιλ Τζάκσον.

 

NBA Τελευταία Νέα