Τζόρνταν: Απέρριψε πρόταση $100 εκατομμυρίων για εμφάνιση 2 ωρών!

Τζόρνταν: Απέρριψε πρόταση $100 εκατομμυρίων για εμφάνιση 2 ωρών!

Gazzetta team
Τζόρνταν: Απέρριψε πρόταση $100 εκατομμυρίων για εμφάνιση 2 ωρών!

bet365

Ο Μάικλ Τζόρνταν δέχτηκε πρόταση 100 εκατομμυρίων δολαρίων για να δώσει το παρών σε εκδήλωση διάρκειας δυο ωρών όμως την απέρριψε!

Ο Air αποσύρθηκε από την ενεργό δράση με έξι δαχτυλίδια και 90 εκατομμύρια δολάρια από τα συμβόλαια που υπέγραψε στην τεράστια καριέρα του ενώ η προσωπική περιουσία του ανέρχεται πλέον στα 2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο MJ είναι, μακράν του δεύτερου ο πλουσιότερος άνθρωπος του αθλητισμού στις ΗΠΑ κι έχει την πολυτέλεια να απορρίπτει προτάσεις αρκετών εκατομμυρίων δολαρίων! Ο ατζέντης του αποκάλυψε μια χαρακτηριστική ιστορία…

Ενώ, λοιπόν ο Τζόρνταν βρισκόταν στην Ασία πριν από μερικά χρόνια για ένα παιχνίδι των Χόρνετς στην preseason, μια γυναίκα από τις Φιλιππίνες του πρόσφερε 7 εκατομμύρια δολάρια για να βρεθεί σε ένα τουρνουά γκολφ, την οποία απέρριψε.

Μια άλλη εταιρεία κατέθεσε πρόταση στον Air ζητώντας του να δώσει το παρών σε μια εκδήλωση διάρκειας δυο ωρών, χρησιμοποιώντας το όνομα του στην σχετική καμπάνια και προσφέροντας του 100 εκατομμύρια δολάρια! Ο Τζόρνταν την απέρριψε επίσης!

«Πριν από τρία χρόνια του έφερα αυτή την πρόταση για 100 εκατομμύρια. Το μόνο που είχε να κάνει ήταν να εμφανιστεί για δυο ώρες… Δεν την δέχτηκε… Είναι τόσο επιτυχημένος που έχει την ευκαιρία να κάνει ό,τι θέλει ή να απορρίπτει πράγματα που δεν τον ενδιαφέρουν. Πραγματικά τον θαυμάζω…» ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του.

 

NBA Τελευταία Νέα