Last Dance - Shrug: Ο Τζόρνταν είχε πει στον Μάτζικ ότι θα... κανονίσει τον Ντρέξλερ! (vids)

Νίκος Καρφής
Last Dance - Shrug: Ο Τζόρνταν είχε πει στον Μάτζικ ότι θα... κανονίσει τον Ντρέξλερ! (vids)

bet365

Το ESPN αποκάλυψε κάποιες σκηνές από το 5ο και 6ο επεισόδιο του Last Dance, με τον Μάτζικ Τζόνσον να θυμάται μια ιστορία με πρωταγωνιστή τον Μάικλ Τζόρνταν από τους τελικού του 1992 κόντρα στους Μπλέιζερς.

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Όλοι οι λάτρεις του ΝΒΑ που σέβονται τον εαυτό τους ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει... shrug.

Μιλάμε για το Game 1 των τελικών του 1992 κόντρα στους Μπλέιζερς. Τότε ο Μάικλ έπαιρνε φωτιά πίσω από τη γραμμή του τριπόντου.

Στο πρώτο ημίχρονο είχε 6 τρίποντα και 35 πόντους σε μια απίστευτη παράσταση. Μετά το έκτο τρίποντο, έκανε μια αξέχαστη κίνηση που ήταν σαν να λέει «τι άλλο να κάνω». Το ματς είναι ευρέως γνωστό σαν το «Shrug Game» σε ακόμα ένα show του MJ.

To ΕSPN αποκάλυψε κάποιες σκηνές από το 5ο και 6ο επεισόδιο του Last Dance που έρχεται (Κυριακή στο ESPN και Δευτέρα στο NetFlix) και ο Μάτζικ Τζόνσον αποκαλύπτει μια ιστορία που έλαβε χώρα το βράδυ πριν το Game 1 εκείνης της σειράς, όταν είχε πάει στο σπίτι του Air.

«O Kλάιντ ήταν απειλή για μένα, αλλά θα το κανόνιζα», αναφέρει ο Μάικλ, με τον Μάτζικ να θυμάται: «Δούλευα στο NBC και κάλυπτα τους τελικούς. Την νύχτα πριν το παιχνίδι ήμασταν στο σπίτι του Μάικλ και παίζαμε κάρτες. Και μου λέει "ξέρεις τι θα συμβεί! θα τα.. δώσω σε αυτόν τον τύπο. Και στο ματς άρχισε και έβαλε το 1ο, μετά το 2ο, το 3ο. Ο Μάικλ δεν ήθελε κανείς να είναι πάνω από αυτόν σε οτιδήποτε».

 

NBA Τελευταία Νέα