Γι' αυτό δεν εμφανίζεται ο Λουκ Λόνγκλεϊ στο «Last Dance» (vid)

Γι' αυτό δεν εμφανίζεται ο Λουκ Λόνγκλεϊ στο «Last Dance» (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Γι' αυτό δεν εμφανίζεται ο Λουκ Λόνγκλεϊ στο «Last Dance» (vid)

bet365

Ο Λουκ Λόνγκλεϊ ήταν από τα «γρανάζια» των Σικάγο Μπουλς στο δεύτερο «three peat» και φυσικά αποτέλεσε μέλος της ομάδας του «Last Dance» τη σεζόν 1997-98. Γιατί όμως δεν έχει μιλήσει on camera για εκείνη την εποχή;

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο σκηνοθέτης του «Last Dance» Τζέισον Χέιχιρ, φιλοξενήθηκε στο ABC Αυστραλίας και στην εκπομπή «ABC News Breakfast» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την απουσία του Λου Λόνγκλεϊ από τις συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο λόγος της απουσίας του ήταν μόνο και μόνο θέμα μπάτζετ, αφού δεν μπόρεσε να ταξιδέψει ένα συνεργείο μέχρι την Αυστραλία για τις ανάγκες της συνέντευξης, αλλά ούτε και να φέρουν τον ίδιο τον Λόνγκλεϊ στις ΗΠΑ: «Δεν ήταν θέμα απροθυμίας μας να τον βρούμε ή δικής του απροθυμίας να πάρει μέρος στο ντοκιμαντέρ. Η απουσία του είχε να κάνει αποκλειστικά και μόνο λόγω σφικτού μπάτζετ. Οπότε ζητώ συγνώμη από τους κοινό της Αυστραλίας που δεν κάθισε ο Λουκ να κάνει μια συνέντευξη. Όμως το πρόσωπό του και η παρουσία του στο ντοκιμαντέρ, γίνονται αισθητές».

 

NBA Τελευταία Νέα