Έτσι θα γίνουν οι προπονήσεις των ομάδων του NBA

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Έτσι θα γίνουν οι προπονήσεις των ομάδων του NBA

bet365

Διαβάστε τα μέτρα που θα πάρουν οι ομάδες προκειμένου να ξεκινήσουν οι προονήσεις.

Το ESPN αποκάλυψε όλα τα απαραίτητα μέτρα τα οποία συμφωνήθηκαν ώστε να ξεκινήσουν προπονήσεις οι ομάδες του ΝΒΑ.

Αναλυτικά όπως αναφέρει το αμερικανικό δίκτυο...

1. Οι προπονήσεις δεν θα είναι υποχρεωτικές για τους παίκτες, αν και, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι παίκτες των Λέικερς θέλουν πώς και πώς να επιστρέψουν.

2. Οι παίκτες θα θερμομετρούνται ενώ βρίσκονται ακόμα μέσα στα αυτοκίνητά τους και πριν βγουν από αυτά για να κατευθυνθούν στην είσοδο του προπονητικού κέντρου. Θα απαντούν, επίσης, σε κάποιες ερωτήσεις που θα τους θέτει ένας καθορισμένος επαγγελματίας υγείας, ώστε να μπορέσουν να λάβουν άδεια για να μπουν στο κτίριο. Προς το παρόν, πάντως, δεν προβλέπεται να γίνονται τεστ ανίχνευσης του ιού.

3. Όποιος συναντά τους παίκτες μέσα στο προπονητικό κέντρο θα πρέπει να φορά γάντια και μάσκα, ενώ το άτομο που εξ αρχής θα έχει αναλάβει την αποστολή να μαζεύει την μπάλα μετά τα σουτ που θα κάνουν οι παίκτες στο γήπεδο, θα πρέπει να φορά γάντια και αποστειρωμένα αθλητικά παπούτσια!

4. H ομάδα θα παρέχει στους παίκτες ατομικό εξοπλισμό για την προστασία του και αν ένας παίκτης ξεχάσει τη μάσκα του στο σπίτι του, θα υπάρχει μία γι’ αυτόν με το που φτάνει στο πάρκινγκ του προπονητικού κέντρου.

5. Θα τοποθετηθούν βρύσες για το πλύσιμο των χεριών σε πολλά σημεία του κέντρου.

6. Στην αίθουσα με τα βάρη τα όργανα θα τοποθετηθούν σε μεγαλύτερες αποστάσεις μεταξύ τους προκειμένου να δημιουργηθεί ακόμα μεγαλύτερος χώρος.

7. Στην τραπεζαρία το φαγητό θα προσφέρεται σε ατομικά πακέτα για κάθε παίκτη και θα καταργηθεί ο μπουφές.

8. Το πρόγραμμα της προπόνησης θα είναι αυστηρά καθορισμένο προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός. Οι παίκτες θα χωριστούν σε γκρουπ των τεσσάρων. Κάθε γκρουπ θα κάνει προπόνηση διάρκειας 90 λεπτών. Η προπόνηση αυτή θα είναι ατομική, αφού κάθε παίκτης θα προπονείται στο μισό καθενός από τα δύο γήπεδα του προπονητικού κέντρου. Μεταξύ των προπονήσεων των γκρουπ θα μεσολαβεί αρκετός χρόνος ώστε τα γήπεδα να καθαρίζονται και να απολυμαίνονται.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NBA NEWS FEED