Ο Τόμας απάντησε στον Τζόρνταν: «Πλήρωσα το τίμημα»! (vid)

Ο Τόμας απάντησε στον Τζόρνταν: «Πλήρωσα το τίμημα»! (vid)

Ο Τόμας απάντησε στον Τζόρνταν: «Πλήρωσα το τίμημα»! (vid)

bet365

O Μάικλ Τζόρνταν χαρακτήρισε μ…α τον Αϊζέια Τόμας για την αποχώρηση του με σκυμμένο το κεφάλι δίχως να χαιρετήσει τους Μπουλς και ο βετεράνος γκαρντ του Ντιτρόιτ απάντησε εκ νέου στον MJ.

Στο Game 4 των τελικών της Ανατολής το 1991 κι ενώ απέμεναν 7.9 δεύτερα πριν από το sweep των Μπουλς στη σειρά με τους Πίστονς, ο Αϊζέια Τόμας και οι συμπαίκτες του αποχώρησαν δίχως να χαιρετήσουν τους αντιπάλους τους, περνώντας μπροστά από τον πάγκο του Σικάγο.

Στο τελευταίο επεισόδιο του Last Dance, ο Τζόρνταν ακούει τις εξηγήσεις του Τόμας και δηλώνει on camera: «Μπορείς να μου δείξεις ό,τι θες, όμως δεν πρόκειται να με πείσεις ότι δεν ήταν μ…ς».

Ο πρώην γκαρντ των Πίστονς είχε την ευκαιρία να απαντήσει στον MJ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως πλήρωσε το τίμημα, κάνοντας σαφή υπαινιγμό για τον αποκλεισμό του από την Dream Team!

«Μιλάω εκ μέρους της πόλης του Ντιτρόιτ, εκ μέρους των Πίστονς και για τον εαυτό μου… Βλέποντας το ντοκιμαντέρ, μπορώ να πω ότι είναι ενδιαφέρον, έχει πλάκα, είναι ψυχαγωγικό αυτή την περίοδο, είναι κάτι που το είχε ανάγκη ο αθλητικός κόσμος. Τώρα σε ό,τι αφορά το πως νιώθαμε εμείς εκείνη την περίοδο ως πρωταθλητές. Ήμασταν σε πτώση ενώ ο Μάικλ Τζόρνταν ερχόταν με φόρα! Όταν, λοιπόν… ανεβαίνεις, έχεις συγκεκριμένα συναισθήματα. Το ίδιο και όταν είσαι σε πτώση. Αν, λοιπόν είχαμε την ευκαιρία να το ζήσουμε ξανά, πιστεύω πως όλοι μας θα παίρναμε διαφορετική απόφαση… Προσωπικά, πλήρωσα το τίμημα για αυτή την απόφαση! Δυστυχώς συνέβη…»

 

NBA Τελευταία Νέα