Χιλ: «Είμαι 50-50 στο να ξαναπαίξουμε»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Χιλ: «Είμαι 50-50 στο να ξαναπαίξουμε»

bet365

Ο γκαρντ των Μπακς εξέφρασε την άποψή του σχετικά με την επανέναρξη της σεζόν στο NBA.

bwin - Live Casino γεμάτο εκπλήξεις* όλο τον Απρίλιο! |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Τζορτζ Χιλ είδε συγγενικό του πρόσωπο να νικά τον κορονοϊό, ωστόσο δεν αισθάνεται σίγουρος για τη στιγμή που θα ξεκινήσει κανονικά η σεζόν.

Ο γκαρντ των Μπακς ανέφερε πως, «Είμαι λίγο 50-50 στο αν θέλω να ξαναπαίξουμε. Η ζωή είναι πιο μεγάλη από το οικονομικό σκέλος του παιχνιδιού. Σίγουρα είμαστε ως αθλητές που είμαστε ανταγωνιστικοί θέλουμε να ολοκληρώσουμε την σεζόν. Αλλά αν μπουν περισσότερες ζωές σε κίνδυνο δεν θα με μπορούσε να με ενδιαφέρει λιγότερο αν θα συνεχιστεί η σεζόν.

Η ζωή είναι πιο σημαντική από το μπάσκετ. Αν ακυρώσουν την σεζόν θα με πειράξει ως αθλητή, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Αν παίξουμε, θα ενθουσιαστώ που θα παίξω πάλι και θα επιστρέψω στο παρκέ. Είχαμε κάτι ξεχωριστό φέτος και θα ήθελα να το τελειώσουμε.

Η υγεία και η ασφάλεια είναι πιο σημαντικά από μία σεζόν. Νομίζω ότι οι φίλαθλοί μας θα δείξουν κατανόηση αν δεν ολοκληρωθεί η σεζόν. Έχουμε πολλούς φιλάθλους, όχι μόνο των Μπακς, αλλά γενικά φίλους του ΝΒΑ. Ο κόσμος είναι μεγαλύτερος από τους φίλους του ΝΒΑ

Για τους φιλάθλους μας θα είναι συναρπαστικό να ξεκινήσει ξανά η σεζόν για να έχουν κάτι να παρακολουθήσουν στην τηλεόραση. Αλλά αν αυτό είναι το κόστος που πρέπει να πληρώσουμε για την ασφάλεια και την υγεία, πρέπει να αναρωτηθούμε: 'Το αξίζει; Αξίζει να θέσεις σε κίνδυνο τον εαυτό σου και την οικογένειά και τα παιδιά σου για να βγάλεις μερικά δολάρια;' Για εμένα, όχι.

Δε μεγάλωσα με λεφτά και δεν καθορίζω την ζωή μου από αυτά. Την καθορίζω από την ευτυχία που υπάρχει γύρω μου, την ασφάλεια και το να μπορώ να απολαύσω την ζωή μου για πολύ καιρό».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NBA NEWS FEED