Τζαμπάρ: Το τελευταίο παιχνίδι του Καρίμ στην regular season (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Τζαμπάρ: Το τελευταίο παιχνίδι του Καρίμ στην regular season (vid)

bet365

Ήταν 23 Απριλίου 1989 όταν ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ αγωνιζόταν για τελευταία φορά στην καριέρα του σε παιχνίδι κανονικής περιόδου!

Πριν από ακριβώς 32 χρόνια, η αναμέτρηση στο «Forum» απέναντι στους Σιάτλ Σουπερσόνικς έμελλε να ήταν και η τελευταία του Καρίμ όσον αφορά τη φάση της regular season!

Ήταν το υπ' αριθμόν 1.560o παιχνίδι του στην κανονική περίοδο, έχοντας μετρήσει 24,6 πόντους, 11,2 ριμπάουντ 3,6 ασίστ, 2,6 τάπες και σουτάροντας με 56% στα δίποντα και 72% στις βολές ανά 36,8 λεπτά συμμετοχής!

Στο τελευταίο του ματς για την regular season, οι Λέικερς είχαν κερδίσει το Σιάτλ με 121-117 και τον ίδιο να μετράει 10 πόντους με 5/6 σουτ σε διάστημα 26 λεπτών. Για την... ιστορία, σε εκείνο το παιχνίδι είχε κάνει ματσάρα ο πάλαι ποτέ παίκτης του Ηρακλή, Εξέβιερ ΜακΝτάνιελ με 39 πόντους!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα