Μίλερ: «Δεν ήθελα να συμμετάσχω στο Last Dance, αν έβλεπα τώρα τον Τζόρνταν μάλλον θα του έριχνα μπουνιά» (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Μίλερ: «Δεν ήθελα να συμμετάσχω στο Last Dance, αν έβλεπα τώρα τον Τζόρνταν μάλλον θα του έριχνα μπουνιά» (vid)

bet365

Ο... άσπονδος εχθρός του Μάικλ Τζόρνταν στα 90's ήταν ο Ρέτζι Μίλερ και μιλώντας στο «Dan Patrick Show» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι θα ήθελε να ρίξει μπουνιά στον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μία από τις μεγαλύτερες κόντρες στο ΝΒΑ ήταν αυτή των Τζόρνταν και Μίλερ οι οποίοι είχαν πιαστεί και στα χέρια κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '90. Όπως φαίνεται ο χρόνος δεν λειτούργησε υπέρ καθώς ακόμα και τώρα ο πάλαι ποτέ ηγέτης των Πέισερς θα του... έριχνε μπουνιά: «Αν έβλεπες τώρα τον Τζόρνταν; Τι θα έκανες» ήταν η ερωτηση του Νταν Πάτρικ και εκείνος απάντησε: «Μάλλον θα του έριχνα μπουνιά! Ήταν τόσα πολλά από τότε. Είναι ο καλύτερος όλων των εποχών και δεν χωρεί αμφιβολία σε αυτό. Όμως ένιωθα ότι έπρεπε να τους τελειώσουμε τη σεζόν 1997-98. Ένιωθα ότι είχαμε την καλύτερη ομάδα και ακόμα με πληγώνει. Πολλά είχαν ειπωθεί όλα αυτά τα χρόνια, για τα οποία έχουμε μετανιώσει, αλλά κάποια πράγματα ήταν επί του προσωπικού. Και δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτό».

Άλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος που ο Ρέτζι Μίλερ δεν ήθελε να πάρει μέρος στο Last Dance: «Δεν θα το έβλεπα αμέσως, αλλά επειδή έπρεπε να μιλήσω γι' αυτό και το είδα. Δεν ήθελα να πάρω μέρος σε αυτό το ντοκιμαντέρ. Είναι πράγματα τα οποία είχα ζήσει και δεν υπήρχε κανένας λόγος να το κάνω.»

Για τους Μπουλς του τότε είπε ότι «δεν υπήρχε περίπτωση να τους κερδίσεις ποτέ γιατί θα έπαιρναν όλα τα αμφισβητούμενα σφυρίγματα. Επειδή ήταν Η ομάδα. Δεν έπρεπε μόνο να κερδίσεις μόνο τον Τζόρνταν, τον Πίπεν και τον Ρόντμαν.» ενώ για την άμυνα του Τζόρνταν, εξήγησε: «Προτιμούσα τον Τζόρνταν έναν από τους καλύτερος αμυντικούς πάνω στη μπάλα όλων των εποχών. Όμως όταν με μάρκαρε δεν σταμάτησα καθόλου να κάνω κίνηση χωρίς τη μπάλα. Εκείνος καθόταν περισσότερο στην τελική γραμμή και ήξερα ότι αν έκανα κίνηση συνέχεια ίσως να μην κυνηγούσε τόσο γιατί ήθελε να κρατήσει ενέργεια για την επίθεση. Και έτσι θα είχα περισσότερα ελεύθερα σουτ.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα