Όταν ο Κράουζ έκραξε τον ΛεΜπρόν: «Ο Τζόρνταν ποτέ δεν ζήτησε να ανταλλάξω παίκτη»

Νίκος Καρφής
Όταν ο Κράουζ έκραξε τον ΛεΜπρόν: «Ο Τζόρνταν ποτέ δεν ζήτησε να ανταλλάξω παίκτη»

bet365

Το 2017 ο πρώην GM των Μπουλς, Τζέρι Κράουζ στάθηκε στον ΛεΜπρόν Τζέιμς και έκανε σύγκριση με τον Μάικλ Τζόρνταν, τονίζοντας πως ο ΜJ ποτέ δεν του ζήτησε να πάρει ή να ανταλλάξει παίκτες.

To Last Dance είναι το πιο hot θέμα αυτές τις μέρες, με τον Μάικλ Τζόρνταν και τους Μπουλς να έχουν την τιμητική τους.

Μεγάλο ρόλο στη δυναστεία της ομάδας είχε παίξει και ο GM Τζέρι Κράουζ (έφυγε από τη ζωή στις 21 Μάρτη το υ 2017)που είχε κάνει μια δήλωση το 2017, θέλοντας να δείξει μια μεγάλη διαφορά του Air από τον ΛεΜπρόν.

Τα τελευταία χρόνια αρκετός κόσμος προσπαθεί να προωθήσει το debate του Μάικλ Τζόρνταν με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς για το ποιος είναι ο κορυφαίος ever.

Ο πρώην GM των Μπουλς που δεν είχε τις καλύτερες σχέσεις με τον MJ, είχε αναφέρει.

«Ποτέ δεν ήρθε για να μου ζητήσει παίκτες ο Τζόρνταν. Ποτέ δεν ήρθε να μου ζητήσει να κάνω κάποιον draft η να προχωρήσω σε κάποια ανταλλαγή. Ήταν τόσο καλός παίκτης που ήξερε πως μπορεί να κερδίσει και χωρίς αυτούς. Ο Μάικλ ήταν έξυπνος και μπορούσε να καταλάβει τον οργανισμό των Μπουλς. Ποτέ δεν μου έκανε παράπονο για τέτοιο θέμα».

Από την άλλη ο Βασιλιάς πολλές φορές λειτουργεί σαν GM όπου και αν πάει, κάτι για το οποίο έχει κατηγορηθεί και από τα media.

 

NBA Τελευταία Νέα