Τζόρνταν: Πώς αποφασίστηκε η δημιουργία του «Last Dance»!

Τζόρνταν: Πώς αποφασίστηκε η δημιουργία του «Last Dance»!

Gazzetta team
Τζόρνταν: Πώς αποφασίστηκε η δημιουργία του «Last Dance»!

bet365

O μπασκετικός πλανήτης βρίσκεται εν αναμονή του «Last Dance» και το ESPN αποκάλυψε τα παρασκήνια για το πώς ο Μάικλ Τζόρνταν έδωσε εν τέλει τη συγκατάθεση του για τη δημιουργία του ντοκιμαντέρ.

Ο... Τελευταίος Χορός παρουσιάζει την πορεία του Μάικλ Τζόρνταν και των Μπουλς ως το έκτο δαχτυλίδι της ιστορίας τους, μια υπέροχη διαδρομή που κορυφώθηκε με το νικητήριο καλάθι του Air στη Γιούτα απέναντι στους Τζαζ του Τζον Στόκτον και του Καρλ Μαλόουν.

Μάλιστα το ESPN αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο ο Air αποδέχτηκε εν τέλει να προχωρήσει η παραγωγή!

Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται, μεταξύ άλλων ο ρόλος του Άνταμ Σίλβερ, νυν κομισάριου της λίγκας και τότε επικεφαλής του ΝBA Entertainment. Ο Σίλβερ ανέφερε χαρακτηριστικά πως «υπήρχαν φήμες πως αυτή θα ήταν η τελευταία χρονιά του Τζόρνταν». Μάλιστα ο Άντι Τόμπσον, παραγωγός του ΝΒΑ Entertainment παρουσίασε στον Σίλβερ την ιδέα για τη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ που αφορά τον MJ!

O Σίλβερ μετέφερε την πρόταση στον Air, ξεκαθαρίζοντας του πως το ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορούσε μόνο εφόσον ο ίδιος έδινε τη συγκατάθεση του! «Στο χειρότερο σενάριο, θα έχεις τη σπουδαιότερη συλλογή ταινιών που έχει δημιουργηθεί για τα παιδιά σου…» του ανέφερε ώστε να τον πείσει να δώσει το ΟΚ για την πρόσβαση στα αποδυτήρια και τη ρουτίνα των Μπουλς!

Το αρχείο βρισκόταν εκεί και…περίμενε μέχρι που ο Μάικλ Τόλιν, ένας παραγωγός του ESPN κατάφερε να κλείσει ραντεβού με τον Μάικλ Τζόρνταν στη Σάρλοτ, την ημέρα μάλιστα που ο GOAT είδε στην τηλεόραση την παρέλαση των Καβαλίερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη σειρά με τους Ουόριορς!

Ο Τόλιν είχε ετοιμάσει μια παρουσίαση όπου ανέφερε στην πρώτη σελίδα: «Αγαπητέ Μάικλ, υπάρχουν παιδιά που έρχονται στο γραφείο μου και φορούν τα παπούτσια σου ενώ δεν σε έχουν δει ποτέ»! Ο Τζόρνταν είδε την παρουσίαση, διάβασε το βιογραφικό του Τόλιν και στάθηκε στο ντοκιμαντέρ που είχε γυρίσει για τον... Άλεν Άιβερσον!

Μπίνγκο! «Το έχω δει τρεις φορές και με έκανε να κλάψω» του είπε. Ήταν η στιγμή που οι δυο τους έδωσαν τα χέρια και ο Air του είπε: «Ας το κάνουμε»!

 

NBA Τελευταία Νέα