Σίλβερ: «Δεν είμαστε σε θέση να πάρουμε αποφάσεις, υπάρχει αβεβαιότητα»

Νίκος Καρφής
Σίλβερ: «Δεν είμαστε σε θέση να πάρουμε αποφάσεις, υπάρχει αβεβαιότητα»

bet365

Ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ εξήγησε την κατάσταση που επικρατεί στο ΝΒΑ λόγω κορονοϊού και επισήμανε πως ακόμα η λίγκα δεν μπορεί να πάρει οποιαδήποτε απόφαση για συνέχιση ή όχι της σεζόν.

bwin - Live Casino γεμάτο εκπλήξεις* όλο τον Απρίλιο! |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Το ΝΒΑ έχει κλειστές τις πόρτες του εδώ και καιρό λόγω κορονοϊού, ενώ αποκαλύφθηκε πως τα κρούσματα είναι περισσότερα από 7 που έχουν γίνει ήδη γνωστά.

Ο κομισάριος, Άνταμ Σίλβερ ανέφερε πως ακόμα δεν είναι δυνατόν να ληφθεί κάποια απόφαση εξαιτίας της αβεβαιότητας που υπάρχει για την όλη κατάσταση.

«Βασιζόμενοι στις αναφορές που έχουμε πάρει από τους ειδικούς σε θέματα υγείας, δεν ειμαστε σε θέση να πάρουμε κάποια απόφαση αυτή τη στιγμή. Και δεν ξέρουμε πότε θα είμαστε σε θέση να το κάνουμε.Υπάρχουν πολλά δεδομένα που θα πρέπει να αξιολογήσουμε και να μας βοηθήσουν να πάρουμε αποφάσεις. Υπάρχει αβεβαιότητα. Δεν είμαστε στο στάδιο που θα πούμε αν υπάρχει σχέδιο Α,Β και Γ., αν υπάρχει καθαρό... μονοπάτι.

Νομίζω πως υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα και αυτή τη στιγμή κύριο μέλημα μας είναι να προστατεύσουμε την υγεία των παικτών του ΝΒΑ και όσων συνδέονται με το άθλημα. Με αυτό το πράγμα ξεκινάμε και πορευόμαστε», ήταν τα λόγια του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα