Μπάρκλεϊ: «Αγαπώ τον Τζόρνταν σαν αδερφό μου, αλλά δε μιλάμε εδώ και καιρό»

Gazzetta team
Μπάρκλεϊ: «Αγαπώ τον Τζόρνταν σαν αδερφό μου, αλλά δε μιλάμε εδώ και καιρό»

bet365

Ο βετεράνος φόργουορντ εξήγησε τους λόγους που έχει τσακωθεί με τον Μάικλ Τζόρνταν.

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ φιλοξενήθηκε σε podcast και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην σχέση που διατηρεί με τον Μάικλ Τζόρνταν.

Ο «Sir» παραδέχτηκε πως αγαπά και σέβεται τον Τζόρνταν, αλλά μία σειρά παρεξηγήσεων τους απομάκρυναν.

Συγκεκριμένα ο Μπάρκλεϊ ανέφερε, «Με τον Μάικλ πάντα ήμασταν εξαιρετικοί φίλοι. Τον λατρεύω και μου λείπει πολύ. Πάντα του εύχομαι μόνο το καλύτερο. Είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών. Δυστυχώς κάποια πράγματα που είπα στο παρελθόν αναφορικά με ορισμένες επιλογές του μάλλον τα παρεξήγησε. Εγώ όμως απλά έκανα τη δουλειά μου και τίποτα παραπάνω.

Δεν μπορώ να τον προσεγγίσω γιατί απλά δεν έχω κάνει κάτι λάθος. Θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι και τώρα φίλος με τον Μάικλ όπως ήμασταν για περισσότερα από 20 χρόνια. Τον αγαπώ σαν αδελφό μου. Στην τελευταία συνομιλία που είχαμε δεν ήταν καθόλου χαρούμενος με κάποια πράγματα που είπα. Όμως πιστεύω ότι οι κριτικές μου ήταν δίκαιες.

Στην πραγματικότητα η κριτική που έκανα αφορούσε τους ανθρώπους που ήταν δίπλα του. Ουσιαστικά του έλεγαν πάντα ναι σε ότι και αν αποφάσιζε. Πάντα προσπαθώ να κάνω σωστά τη δουλειά μου. Επαναλαμβάνω είναι ο καλύτερος που έχω δει ποτέ»

NBA NEWS FEED