Ο απίστευτος λόγος που οι Σανς... προσπέρασαν τον Λέοναρντ στο draft του 2011!

Γιώργος Κούβαρης
Ο απίστευτος λόγος που οι Σανς... προσπέρασαν τον Λέοναρντ στο draft του 2011!

bet365

Πώς θα σας φαινόταν ο Κουάι Λέοναρντ να έπαιζε από την πρώτη μέρα της καριέρας του στο Φοίνιξ και όχι στο Σαν Αντόνιο; Όμως για έναν πολύ περίεργο λόγο, κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ...

Όπως ανέφερε σε σχετικό δημοσίευμα η «Arizona Republic», δεν... ήθελε και πολύ να συμβεί αυτό. Όπως είναι γνωστό ο Λέοναρντ επιλέχθηκε στο νούμερο 15 από τους Ιντιάνα Πέισερς αλλά στη συνέχεια έγινε trade για τον Τζορτζ Χιλ, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να επιλεγεί δύο θέσεις νωρίτερα και δη από τους Φοίνιξ Σανς.

Όμως τι είχε γίνει και η ομάδα της Αριζόνα προσπέρασε τον Λέοναρντ; Πριν από τη διαδικασία του draft, οι παίκτες περνάνε από συνέντευξη όπου οι ομάδες τους υποβάλουν και ερωτήσεις-παγίδες. Πώς είχε αντιδράσει ο Λέοναρντ; «Την συνέντευξη έπαιρνε ο γενικός διευθυντής των Σανς Λανς Μπανκς ο οποίος είδε μια έντονη νευρικότητα στον Λέοναρντ με αποτέλεσμα να ιδρώσει ολόκληρος και να γίνει μούσκεμα το κοστούμι που φορούσε... Και αυτός ήταν ο λόγος που τον προσπέρασαν στο draft» ανέφερε το σχετικό δημοσίευμα εξηγώντας ότι το σκεπτικό των Σανς να προχωρήσουν παρακάτω ήταν ότι ο Λέοναρντ δεν άντεχε σε καταστάσεις υψηλής πίεσης με αποτέλεσμα να επιλέξουν τότε τον Μάρκους Μόρις.

Αν μη τι άλλο... δικαιώθηκαν για την επιλογή τους, ε;

NBA NEWS FEED