Αισιοδοξία για την επανέναρξη της σεζόν στο ΝΒΑ

Γιώργος Κούβαρης
Αισιοδοξία για την επανέναρξη της σεζόν στο ΝΒΑ

bet365

Μπορεί το τοπίο να παραμένει θολό ακόμα όσον αφορά τη φετινή σεζόν ωστόσο φαίνεται να υπάρχει αισιοδοξία για την επανέναρξη του ΝΒΑ προκειμένου να μην χαθεί η χρονιά.

Σύμφωνα με τον Σαμ Έιμικ του «The Athletic» η αισιοδοξία είναι διάχυτη μεταξύ των ιδιοκτητών, των παικτών, των ατζέντηδων και των υπευθύνων του ΝΒΑ, ότι η σεζόν θα ολοκληρωθεί κανονικά.

Σημείωσε, επίσης, ότι εάν πρόκειται να γίνουν παιχνίδια, θα γίνουν χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Μετέφερε επίσης μια ιδέα που παρουσιάστηκε από έναν ιδιοκτήτη της ομάδας με την οποία οι παίκτες θα έκαναν προπονήσεις τον Ιούνιο θα συνέχιζαν την κανονική περίοδο τον Ιούλιο και οι τελικοί να διεξάγονταν τον Οκτώβριο. Δεδομένης της τρέχουσας κατάστασης, ο Έιμικ έγραψε ότι υπάρχει προθυμία για ευελιξία στο πρόγραμμα ώστε να τελειώσει η σεζόν.

Όταν το NBA ανέστειλε τη σεζόν στις 11 Μαρτίου, είχαν απομείνει μεταξύ 15-19 παιχνίδια στην κανονική περίοδο, ενώ τα playoffs ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσουν αύριο Σάββατο (17/4) και οι τελικοί στις 4 Ιουνίου.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

NBA NEWS FEED