Ο λόγος που ο Τζόρνταν δεν πήγε στον Λευκό Οίκο μετά το πρωτάθλημα του 1991

Γιώργος Κούβαρης
Ο λόγος που ο Τζόρνταν δεν πήγε στον Λευκό Οίκο μετά το πρωτάθλημα του 1991

bet365

Μια άγνωστη ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας και η οποία αφορά την απουσία του Μάικλ Τζόρνταν από την επίσκεψη των Σικάγο Μπουλς στον Λευκό Οίκο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1991.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Νικ Γιανγκ από το Yahoo Sports Australia, υπήρχε λόγος που ο Μάικλ Τζόρνταν δεν πήγε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα των Σικάγο Μπουλς στον Λευκό Οίκο όπου τους υποδέχθηκε ο τότε Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους.

Εκείνη τη στιγμή δεν είχε δοθεί συγκεκριμένη εξήγηση για την απουσία του «Air» αλλά μερικά χρόνια αργότερα αποδείχθηκε ότι οι «διακοπές με την οικογένεια» όπως είχε κυκλοφορήσει δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα. Ο Τζόρνταν αντί για τον Λευκό Οίκο είχε προτιμήσει να πάει για γκολφ και... τζόγο μαζί με έναν έμπορο ναρκωτικών, τον Τζέιμς «Σλιμ» Μπούλερ, ο οποίος στη συνέχεια καταδικάστηκε για ξέπλυμα χρήματος.

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση είχε κατασχέσει τότε μια επιταγή του Τζόρνταν στον Μπούλερ έναντι 57.000 δολαρίων για την οποία ο «Air» ισχυρίστηκε ότι αντιστοιχούσε σε κάποιο δάνειο. Όμως όταν κατέθεσε στο δικαστήριο είπε ότι χρήματα τα οποία είχε χάσει στο τζόγο με τον Μπούλερ.

NBA NEWS FEED