Ιδιοκτήτης Ρόκετς: «Έκανα χάρη που έθεσα σε διαθεσιμότητα τους υπαλλήλους μου»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Ιδιοκτήτης Ρόκετς: «Έκανα χάρη που έθεσα σε διαθεσιμότητα τους υπαλλήλους μου»

bet365

Ο Τίλμαν Φερτίτα αναφέρθηκε στην «τακτική» του να θέσει σε διαθεσιμότητα τους υπαλλήλους του.

Ο ιδιοκτήτης των Χιούστον Ρόκετς αποφάσισε να θέσει σε διαθεσιμότητα 45.000 υπαλλήλους από όλες τις εταιρίες του.

Ο Τίλμαν Φερτίτα μιλώντας στο «Fox News» ανέφερε μεταξύ άλλων πως, «Έζησα την κρίση του 1987, την κρίση του 2000 και την κρίση του 2008. Όταν θέτεις τους υπαλλήλους σου σε διαθεσιμότητα νωρίς-νωρίς, τους κάνεις χάρη γιατί είναι οι πρώτοι που μπαίνουν στη σειρά των ανέργων. Είναι ένα τρικ που έμαθα πριν από πολλά χρόνια.

Σκεφτείτε το, έχω καζίνο, ενυδρεία, μια ομάδα μπάσκετ, επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και όλες είναι κλειστές. Είναι σαν μια ταινία επιστημονικής φαντασίας που δεν μπορείς να πιστέψεις. Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο κόσμος είναι ότι όλοι πληρώνουμε παλιούς λογαριασμούς με σημερινά χρήματα. Οι μισθοί που πληρώνω σε έναν μήνα είναι 100 εκατομμύρια ή αν προτιμάτε 1.5 δισεκατομμύριο ετησίως».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NBA NEWS FEED