Αντιπρόεδρος Πέλικανς: «Τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα»

Gazzetta team
Αντιπρόεδρος Πέλικανς: «Τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα»

bet365

Σε online συνέντευξη του αντιπροέδρου των Πέλικανς με δημοσιογράφους, εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον της ομάδας, υπογραμμίζοντας τις μεγάλες της δυνατότητες.

Ο Ντέιβιντ Γκρίφιν αρχικά είπε ότι «στο πρώτο κομμάτι της σεζόν είχαμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα και χάσαμε πολλά ματς λόγω των τραυματισμών. Υπήρχαν παιχνίδια που έλειπαν 7-8 παίκτες από το βασικό rotation και ήταν εκ των πραγμάτων δύσκολο να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Έχουμε δει τι μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα. Αν η σεζόν ολοκληρωθεί τώρα και πάμε απευθείας στα playoffs, αυτό σημαίνει ότι δεν αξίζαμε να βρεθούμε εκεί. Όμως εάν η σεζόν συνεχιστεί από εκεί που σταμάτησε, τότε θα κάνουμε το βήμα προς τα μπροστά για να κερδίσουμε τη θέση μας στην postseason».

Να σημειωθεί ότι ο Ζάιον Ούιλιαμσον έχασε την μισή σεζόν και μετά την επιστροφή του στην ενεργό δράση, αγωνίστηκε σε 19 ματς έχοντας κατά μέσο όρο 23,6 πόντους και 6,8 ριμπάουντ: «Η ομάδα έχει δυνατότητες και μπορεί να ονειρευτεί κάτι καλό στο μέλλον. Βρισκόμασταν σε καλή κατάσταση πριν σταματήσει η σεζόν, οπότε δεν θα μάθουμε που θα μπορούσαμε να φτάσουμε βάσει του πώς παίζαμε τότε...»

 

NBA Τελευταία Νέα