Κορονοϊός: Κανονικά θα πληρωθούν οι παίκτες του ΝΒΑ (pic)

Gazzetta team
Κορονοϊός: Κανονικά θα πληρωθούν οι παίκτες του ΝΒΑ (pic)

bet365

Απ' ότι φαίνεται οι παίκτες του ΝΒΑ θα πάρουν κανονικά τους μισθούς τους και δεν θα γίνει (τουλάχιστον προς το παρόν) μείωση των χρημάτων τους.

Αν και αρχικά είχε προταθεί μείωση που έφτανε το 50% όσον αφορά τον επόμενο μισθό τους και η Ένωση Παικτών αντιπρότεινε 25%, οι παίκτες θα πληρωθούν κανονικά στις 15 Απριλίου.

Αυτή είναι η ημερομηνία που θα καταβληθεί στους λογαριασμούς των παικτών η μισθοδοσία από τις ομάδες, ενώ τα πάντα παραμένουν ακόμη ανοικτά όσον αφορά την επόμενη καταβολή την 1η Μαΐου.

Εξακολουθούν οι εμπλεκόμενες πλευρές να βρίσκονται σε συζητήσεις ώστε στη συνέχεια να κρατηθεί ένα ποσό, το οποίο θα είναι ανάλογο με τα ματς που θα έχουν ακυρωθεί.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NBA NEWS FEED