Γκάι: «Ο κορονοϊός πήρε τον παππού μου, πάρτε το σοβαρά»! (pics)

Γκάι: «Ο κορονοϊός πήρε τον παππού μου, πάρτε το σοβαρά»! (pics)

Gazzetta team
Γκάι: «Ο κορονοϊός πήρε τον παππού μου, πάρτε το σοβαρά»! (pics)

bet365

Ο Κάιλ Γκάι έχασε τον παππού του εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού και έκρουσε το καμπανάκι σε όλους όσοι συνεχίζουν να παίρνουν το θέμα… αψήφιστα!

Την ώρα που επισήμως η Κίνα έχει περιορίσει την επιδημία, οι ΗΠΑ οδεύουν να γίνουν το νέο παγκόσμιο επίκεντρο του covid-19. Μόνο στην πόλη της Νέας Υόρκης καταγράφηκαν χθες 1.905 νέοι θάνατοι.

Οι Αμερικάνοι προετοιμάζονται για το χειρότερο, κατασκευάζοντας νοσοκομεία εκστρατείας από το Λος Άντζελες ως το Μαϊάμι με χιλιάδες επιπλέον κλίνες, ενώ ένα πλωτό νοσοκομείο έχει φτάσει στη Νέα Υόρκη.

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στο αμερικανικό έδαφος έχει ξεπεράσει τις 300.000 και ο Τραμπ προειδοποίησε ότι οι ΗΠΑ εισέρχονται σε «μια περίοδο η οποία θα είναι πραγματικά φρικτή», με «πολύ άσχημους αριθμούς».

Από την πλευρά του, ο άσος των Κινγκς και πρωταθλητής στο NCAA με το Βιρτζίνια, Κάιλ Γκάι θρηνεί την απώλεια του παππού του λόγω κορονοϊού.

«O κορονοϊός πήρε τον παππού μου χθες το βράδυ. H θνητότητα είναι ένα δύσκολο χάπι που πρέπει να καταπιείς. Ζούσαμε παλιά μαζί στην ίδια γειτονιά, τώρα θα είσαι μαζί μας κάθε μέρα. Σας ικετεύω, μην περιμένετε να δείτε αυτό για να ξυπνήσετε. Πάρτε το σοβαρά και μείνετε ασφαλείς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα