Κορονοϊός: Ο Σμαρτ δίνει αίμα για να βοηθήσει στην εξεύρεση θεραπείας!

Γιώργος Κούβαρης
Κορονοϊός: Ο Σμαρτ δίνει αίμα για να βοηθήσει στην εξεύρεση θεραπείας!

bet365

Ο Μάρκους Σμαρτ ξεπέρασε το πρόβλημα με τον κορονοϊό και αποφάσισε να δώσει αίμα ώστε να βοηθήσει για την εξεύρεση θεραπείας.

Την περασμένη Δευτέρα ο παίκτης των Σέλτικς ανακοίνωσε πως κατάφερε να νικήσει τον κορονοϊό, αφήνοντας πίσω του την περιπέτεια που πέρασε.

Πλέον θέλει να δώσει αίμα ώστε να μπορεί να μελετηθεί καλύτερα ο κορονοϊός και να βρεθεί λύση για την καταπολέμησή του. Μάλιστα ο αναισθησιολόγος της κλινικής Mayo, Μάικλ Τζόινερ, είπε στο ABC ότι τουλάχιστον τέσσερις παίκτες του ΝΒΑ που έχουν ξεπεράσει τον κορονοϊό θα δώσουν αίμα για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Δηλαδή να βρεθεί η θεραπεία ώστε να μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους που βρίσκονται σε υψηλό δείκτη κινδύνου.

Ο Σμαρτ είναι ο ένας από αυτούς αλλά προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα των υπόλοιπων τριών. Ο Τζόινερ είπε μεταξύ άλλων ότι «η πειραματική θεραπεία θα μπορεί να τροποποιήσει τη νόσο και να μειώσει τη σοβαρότητα σε ορισμένους ασθενείς». Ουσιαστικά η εν λόγω θεραπεία χρησιμοποιεί τα αντισώματα στο αίμα ώστε να μπορεί να ανακάμψει ο ασθενής πολύ πιο γρήγορα.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NBA Τελευταία Νέα