Μπερκ για κορονοϊό: «Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι, τώρα είμαι καλύτερα»

Gazzetta team
Μπερκ για κορονοϊό: «Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι, τώρα είμαι καλύτερα»

bet365

Η αναλύτρια και ρεπόρτερ Ντόρις Μπερκ που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, μίλησε για το πως πέρασε τη δοκιμασία και τόνισε πως πλέον νιώθει πολύ καλύτερα.

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε η αναλύτρια και ρεπόρτερ αγωνιστικού χωρου του ESPN, Ντόρις Μπερκ με την ίδια να μιλά στον συνάδελφο της, Άντριαν Βοϊναρόφσκι για τα συμπτώματα και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε αυτό το διάστημα.

«Ξεκίνησα να το πιστεύω ότι το έχω, ακόμα και χωρίς να το δείχνουν τα συμπτώματα μου. Ήταν τυπικά συμπτώματα. Λόγω του επαγγέλματος μου, ήμουν εκτεθειμένη στον ιό

Η Μπερκ είπε οτι αισθάνθηκε το πρώτο σύμπτωμα στις 11 Μάρτη όταν το ΝΒΑ έκλεισε τις πόρτες του λόγω της είδησης πως ο Γκομπέρ έχει προσβληθεί στον ιό

«Ήμουν πολύ κουρασμένη και είχα πονοκέφαλο. Άκουγα από πολλούς για δυσκολεία στην αναπνοή, σφίξιμο στην καρδιά, πυρετο. Αυτά είναι τα συμπτώματα.

Στη συνέχεια είπε στον Βοϊναρόφσκι πως ένιωθε τόσο κουρασμένη που δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι για πάνω από 5 λεπτά μεταξύ 14 και 17 Μάρτη.

Στο τέλος ανέφερε πως πλέον δεν έχει συμπτώματα και αισθάνεται πολύ καλύτερα. Τόνισε πως συνεχίζει να κρατά αποστάσεις από τους άλλους και χαίρεται πως πλέον δεν περνά όλο τον χρόνο στο δωμάτιο της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα