«Χρυσό» deal 400 εκατομμυρίων για το νέο γήπεδο των Κλίπερς!

Αντωνία Σπανού
«Χρυσό» deal 400 εκατομμυρίων για το νέο γήπεδο των Κλίπερς!

bet365

Ο Στιβ Μπάλμερ έκανε ένα «χρυσό» deal 400 εκατομμυρίων δολαρίων και με αυτόν τον τρόπο ανοίγει ο δρόμος για νέο γήπεδο των Κλίπερς.

Ο ιδιοκτήτης των Κλίπερς, Στιβ Μπάλμερ, έφτασε σε συμφωνία για να αγοράσει το Forum στο Inglewood στην Καλιφόρνια, ξεπερνώντας το μεγαλύτερο εμπόδιο που υπήρχε στον δρόμο για να φτιάξει η ομάδα του νέο γήπεδο στην περιοχή.

Αυτό ήταν το ιστορικό γήπεδο στο οποίο χτίστηκε η αυτοκρατορία των Λέικερς, το show time της δεκαετίας του '80, πριν μετακομίσουν στο Staples Center και το Forum τελικά γίνει συναυλιακός χώρος.

Ο συναυλιακός χώρος πουλήθηκε έναντι 400 εκατομμυρίων δολαρίων σε μετρητά και αυτό ήταν το σημαντικότερο πρόβλημα του Μπαλμερ, ώστε να χτίσει νέο γήπεδο 18.000 θέσεων για την ομάδα του. Πλέον το έκανε δικό του και μπορεί να προχωρήσει όπως θέλει, κρατώντας πάντως το συγκεκριμένο Forum ως συναυλιακή αρένα.

Υπήρχαν πολλά νομικά κολλήματα και η εταιρεία δεν άφηνε τον Μπαλμερ να προχωρήσει στο χτίσιμο της νέας αρένας, αφού θεωρούσε ότι δεν γίνεται να γίνει τόσο κοντά στο Forum, ενώ πλέον με αυτόν τον τρόπο το πρόβλημα λύθηκε και όλα πρόκειται να γίνουν σύμφωνα με την αρχική του επιθυμία.

Το νέο γήπεδο ανοίγει 7.500 καινούργιες θέσεις εργασίας και 1.500 θέσεις όταν είναι έτοιμο, ενώ όσοι δουλεύουν τώρα στο Form θα έχουν προτάσεις για να παραμείνουν στις θέσεις τους.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NBA Τελευταία Νέα