Οι σκέψεις του NBA για τη συνέχεια της φετινής σεζόν

Οι σκέψεις του NBA για τη συνέχεια της φετινής σεζόν

bet365

Το ESPN δίνει «φως» στις σκέψεις του Άνταμ Σίλβερ και των ομάδων για τη συνέχεια της σεζόν.

Ο κορονοϊός έχει πάψει κάθε δραστηριότητα στο NBA και οι παράγοντες πλέον καλούνται να σκεφτούν τρόπους για τη συνέχιση της σεζόν όταν περάσει αυτή η περιπέτεια.

Ο Τιμ Κόνελι, πρόεδρος των Νάγκετς μαζί με 11 ακόμη «συναδέλφους» του άλλων ομάδων συμπεριλαμβανομένου και του Μπομπ Μάγιερς (Ουόριορς) συζήτησαν σε τηλεδιάσκεψη διάφορα θέματα.

Όπως αναφέρει το ESPN ο Άνταμ Σίλβερ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους κυβερνήτες των Πολιτειών για τον τρόπο δράσης κατά της πανδημίας. Επίσης έχει κουβεντιάσει μαζί τους θέματα υγείας, την οικονομική ζημιά καθώς επίσης και τον όρο της «ανωτέρας βίας» για τα συμβόλαια των παικτών και των προπονητών.

Οι ομάδες ενημερώθηκαν μεταξύ τους για τα τεστ που έκαναν στους παίκτες και για την απόφαση να κλείσουν τις προπονητικές εγκαταστάσεις.

Ο Μάγιερς είπε πως, «είναι άγνωστη η κατάσταση που βιώνουμε. Πρέπει να βρούμε λύση χωρίς να έχουμε όμως και κάτι να χάσουμε. Είπαμε στους παίκτες να ακολουθούν τις οδηγίες, να είναι σωστοί πολίτες, να προσφέρουν στην κοινωνία και να προσέχουν τις οικογένειές τους. Αυτή είναι η προτεραιότητα, το μπάσκετ ακολουθεί».

ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ

Στο ΝΒΑ σκέφτονται να έχει ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν στις αρχές Σεπτεμβρίου, Για να γίνει αυτό θα πρέπει τα playoffs να ξεκινήσουν την 1η Ιουλίου και για να συμβεί αυτό με τη σειρά του θα πρέπει τα προπονητήρια να ανοίξουν αρκετά νωρίτερα.

Ορισμένες ομάδες αντέδρασαν στο κλείσιμο των προπονητικών εγκαταστάσεων και μάλιστα όχι μόνο τις άφησαν ανοικτές, αλλά έδωσαν το δικαίωμα στους παίκτες του να γυμνάζονται ατομικά για μισή ώρα κάθε μέρα. Ο Ανταμ Σίλβερ όμως ουσιαστικά επέβαλλε το κλείδωμα των εγκαταστάσεων για να περιορίσει την εξάπλωση του ιού χρησιμοποιώντας την σχετική Κυβερνητική απόφαση.

Οι παίκτες είναι ελεύθεροι να επιστρέψουν στην πόλη τους, ωστόσο αρκετές ομάδες έχουν επιβάλλει επιπλέον περιορισμούς,

Για παράδειγμα οι Ρόκετς υποχρεώνουν άπαντες σε θερμομέτρηση μόλις ξυπνάνε και να να ενημερώνουν τον ιατρό με φωτογραφία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα