Τζαμπάρ: «Αποτελεσματικός ο Γιάννης, ήθελα τον Λεμπρόν στους Λέικερς του showtime» (pics)

Γιώργος Κούβαρης
Τζαμπάρ: «Αποτελεσματικός ο Γιάννης, ήθελα τον Λεμπρόν στους Λέικερς του showtime» (pics)

bet365

Ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ άνοιξε τον διάλογο με τους followers του στο twitter και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Γιάννη, τον Λεμπρόν, τον Ντουράντ και τη δική του εποχή!

Σε σχετική ερώτηση που του του έγινε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είπε ότι «ο Γιάννης είναι πολύ αποτελεσματικός παίκτης, αλλά υπάρχουν και άλλοι που είναι αποτελεσματικοί και μπορούν να προσφέρουν σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού» ενώ όσον αφορά τους φετινούς Μπακς, ανέφερε: «Έχουν το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ, είναι πολύ συγκεντρωμένοι στον στόχο τους και θα ήθελα να τους δω να κερδίζουν ένα ακόμη πρωτάθλημα»

Τα σχετικά tweet του...

Επίσης ανέφερε ότι αν μπορούσε να μεταφέρει κάποιον παίκτη στην εποχή του αυτός δεν θα ήταν άλλος από τον Λεμπρόν Τζέιμς στους Λέικερς των 80's αλλά αν έπαιζε εκείνος στη σημερινή εποχή θα ήθελε συμπαίκτη τον Κέβιν Ντουράντ επειδή «θα ταίριαζαν ιδανικά το περιφερειακό του παιχνίδι με το δικό μου μέσα στη ρακέτα».

Τα σχετικά tweet του...

Οι καλύτεροι συμπαίκτες που είχε ποτέ ήταν οι «Μάτζικ Τζόνσον, Όσκαρ Ρόμπερτσον και Τζέιμς Ουόρθι» ενώ ο ήρωάς του και εκείνος που θαύμαζε ήταν «ο Μπιλ Ράσελ. Κέρδισε 11 πρωταθλήματα. Κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του».

Τα σχετικά tweet του...

Επίσης είπε ότι ο Ουίλτ Τσάμπερλεϊν μία φορά κατάφερε να του κάνει τάπα στο φημισμένο του skyhook όταν ήταν rookie αλλά στη συνέχεια «κανείς δεν μπορούσε να το σταματήσει».

Τα σχετικά tweet του...

 

NBA Τελευταία Νέα