Προπονητής Κόμπι στο λύκειο: «Το όνειρό του ήταν να γίνει ο επόμενος Τζόρνταν»

Γιώργος Κούβαρης
Προπονητής Κόμπι στο λύκειο: «Το όνειρό του ήταν να γίνει ο επόμενος Τζόρνταν»

bet365

Μπορεί να είχε μπει πολλές φορές στην ίδια ζυγαριά με τον Μάικλ Τζόρνταν, αλλά όπως αποκάλυψε ο προπονητής του Κόμπι Μπράιαντ στο Lower Merion, το όνειρό του ήταν να γίνει σαν και εκείνον.

Ο λόγος για τον Γκρεγκ Ντόουνερ, ο οποίος μέσω της «Philadeplhia Inquirer» αποκάλυψε μερικές από τις πτυχές του αείμνηστου Κόμπι Μπράαντ.

«Είμαι από τους πρώτους που γνώριζα καλά το αληθινό του όνειρο. Και αυτό δεν ήταν άλλο από το να γίνει ο επόμενος Μάικλ Τζόρνταν. Όσο μεγάλωνε από 13 χρονών έως και 17 χρονών, το είχαμε συζητήσει πάρα πολλές φορές. Και αυτό εύκολα μπορεί να το καταλάβει κάποιος εάν τον παρατηρούσε όσο έπαιζε. Ο τρόπος που μίλαγε, ο τρόπος που κινούνταν στο παρκέ, οι κινήσεις του, τα πάντα. Ο Μάικλ έπαιξε τεράστιο ρόλο στην ταυτότητα του Κόμπι» σχολίασε σχετικά και συνέχισε:

«Κανείς δεν γνωρίζει το πόσο πολύ δούλεψε ο Κόμπι για να αποκτήσει τον σεβασμό του Τζόρνταν. Τον σεβασμό, όπως επίσης και να τον αποδεχτεί. Και είμαι σίγουρος ότι ο Κόμπι θα ήθελε ακόμα και τώρα ένα 'μονάκι' μαζί του. Και θα τον περιμένει στον παράδεισο. Γι' αυτό ο Μάικλ να μην ξεχάσει τα αθλητικά του παπούτσια...»

 

NBA Τελευταία Νέα