Όταν ο Λεμπρόν αποθέωνε το... κολεγιόπαιδο Στεφ Κάρι που σημείωνε 44 πόντους! (vid)

Gazzetta team
Όταν ο Λεμπρόν αποθέωνε το... κολεγιόπαιδο Στεφ Κάρι που σημείωνε 44 πόντους! (vid)

bet365

Πριν από ακριβώς 12 χρόνια, ο... ΝΒΑer Λεμπρόν Τζέιμς αποθέωνε τον... NCAAer Στεφ Κάρι για τη μοναδική του παράσταση σε ματς του Davidosn με το NCSU!

Συγκεκριμένα ήταν Δεκέμβριος του 2008 και ο Λεμπρόν Τζέιμς προέρχονταν από την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του, με 30 πόντους κατά μέσο όρο στους Καβαλίερς.

Ο Στεφ Κάρι ήταν 20 χρονών και τριτοετής στους Davidson Wildcats και έμελλε να πραγματοποιήσει απίστευτο ματς υπό του βλέμμα του «βασιλιά». Συγκεκριμένα είχε σημειώσει σε εκείνο το ματς 44 πόντους έχοντας 11/19 δίποντα, 4/14 τρίποντα, 10/13 βολές, 3 ασίστ και 3 κλεψίματα σε 39 λεπτά συμμετοχής.

Η ομάδα του είχε νικήσει με σκορ 72-67 και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν σταμάτησε να τον χειροκροτάει... Που να ήξερε ότι μερικά χρόνια αργότερα θα του στερούσε τρία πρωταθλήματα σε τελικούς ΝΒΑ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα