ΝΒΑ: Πολλά τα σενάρια, το καλύτερο είναι να επιστρέψει η λίγκα τέλος Ιουνίου

Αντωνία Σπανού
ΝΒΑ: Πολλά τα σενάρια, το καλύτερο είναι να επιστρέψει η λίγκα τέλος Ιουνίου

bet365

Το καλύτερο σενάριο που έρχεται αυτή την στιγμή από το ΝΒΑ, είναι ότι η λίγκα θα συνεχιστεί μέσα με τέλος Ιουνίου.

Ο κορονοϊός μπήκε στις ζωές μας «άγρια» και τα πάντα κινούνται στον ρυθμό της πανδημίας. Το ΝΒΑ χωρίς κανείς να το έχει φανταστεί σταμάτησε άμεσα, αφού βρέθηκαν αθλητές θετικοί στον covid-19 και τα σενάρια για το μέλλον... δίνουν και παίρνουν.

Ακόμα δεν έχει δοθεί κάποια επίσημη οδηγία στις ομάδες, τα πάντα είναι ρευστά και όλοι προετοιμάζονται για διαφορετικά δεδομένα. Όλοι περιμένουν τις οικονομικές ζημιές οι οποίες θα δοθούν από την λίγκα στις ομάδες, με το τι θα γίνει στο μέλλον αυτή την στιγμή να είναι αβέβαιο.

Τα τρία σενάρια που θα προταθούν είναι να τελειώσει εδώ η σεζόν, να ξεκινήσει χωρίς οπαδούς ή να γίνουν τα playoffs με οπαδούς. Οι απώλειες αυτές θα μεταφερθούν στο salary cap της επόμενης σεζόν.

Για την ώρα το πλάνο που είναι πιο υπαρκτό είναι να επιστρέψει η δράση χωρίς οπαδούς και οι ομάδες έχουν ενημερωθεί να ψάξουν ημερομηνίες για να γίνουν τα playoffs τον Αύγουστο, κάτι το οποίο μόνο εύκολο δεν είναι αφού τα γήπεδα χρησιμοποιούνται και για άλλους σκοπούς.

Η διακοπή της σεζόν σίγουρα θα έχει τεράστιο οικονομικό αντίκτυπο και άπαντες προσπαθούν να προβλέψουν το μέλλον και πως θα επηρεάσει. Ο Άνταμ Σίλβερ είναι ανοιχτός σε ιδέες για να ξεπεραστεί η κρίση και περιμένει κάποιες από αυτές.

Πάντως κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με σιγουριά τι θα συμβεί οπότε για την ώρα υπάρχουν μόνο εκτιμήσεις.

 

NBA Τελευταία Νέα