Θάντερ-Τζαζ: Παραμένουν στο γήπεδο για εξετάσεις οι παίκτες (vid)

Φώτης Καρακούσης
Θάντερ-Τζαζ: Παραμένουν στο γήπεδο για εξετάσεις οι παίκτες (vid)

bet365

Στο γήπεδο παραμένουν οι παίκτες των Θάντερ και των Τζαζ προκειμένου να υποβληθούν σε εξετάσεις για κορονοϊό μετά την είδηση πως ο Ρούντι Γκομπέρ βρέθηκε θετικός στον ιό. Σε καραντίνα οι Μορμόνοι έφυγαν για τα σπίτια τους οι γηπεδούχοι.

Χαμός στο NBA μετά την είδηση πως ο Ρούντι Γκομπέρ είναι θετικός στον κορονοϊό. Αρχικά υπήρξε αναβολή του αγώνα των Θάντερ με τους Τζαζ, στην συνέχεια, αναβλήθηκε όλο το NBA μετά από επίσημη ανακοίνωση, ενώ όπως ήταν φυσικό δεν έγινε ούτε το τελευταίο παιχνίδι της βραδιάς, αυτό ανάμεσα στους Κινγκς και τους Πέλικανς.

Ο Γάλλος σέντερ μπορεί να μην ήταν καν στο γήπεδο των Θάντερ, αλλά στο ξενοδοχείο, ωστόσο οι παίκτες και των δύο ομάδων παρέμειναν στο γήπεδο και μετά την εκκένωση του προκειμένου να υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις. Άλλωστε οι συμπαίκτες του Γκομπέρ βρίσκονται συνέχεια μαζί του και φυσικά υπάρχει σοβαρότατος κίνδυνος να έχουν κολλήσει από τον καλύτερο αμυντικό του περσινού πρωταθλήματος.

Μάλιστα όσον αφορά τους Τζαζ, πρώτα θα μιλήσουν με τις αρμόδιες υπηρεσίες υγείας και μετά θα αποφασιστεί το αν θα επιστρέψουν στην Γιούτα, καθώς είναι εξαιρετικά σημαντικό να μπουν σε καραντίνα. Από την άλλη οι γηπεδούχοι αποχώρησαν από το γήπεδο μετά την σχετική άδεια που τους δόθηκε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα