Γκρίνια Ντόντσιτς για τους διαιτητές: «Παίζουμε 5 κόντρα σε 8 κάθε βράδυ, κάτι πρέπει να αλλάξει!» (vid)

Αντωνία Σπανού
Γκρίνια Ντόντσιτς για τους διαιτητές: «Παίζουμε 5 κόντρα σε 8 κάθε βράδυ, κάτι πρέπει να αλλάξει!» (vid)

bet365

Ενοχλημένος με τους διαιτητές εμφανίστηκε ο Λούκα Ντόντσιτς μετά την ήττα από τους Πέισερς.

Πολλά παράπονα είχε από τους διαιτητές ο Λούκα Ντόντσιτς μετά την ήττα από τους Πέισερς. Ο νεαρός Σλοβένος θεωρεί ότι τον χτυπούσαν και δεν έπαιρνε σφυρίγματα και το εξέφρασε ξεκάθαρα, μετά το τέλος του παιχνιδιού.

«Με χτύπησαν στο πρόσωπο και αυτό θα έπρεπε να είναι φάουλ. Θα έπρεπε να το δουν. Νομίζω ότι ο κανόνας είναι ότι όταν χτυπάει κάποιος στο πρόσωπο, πρέπει να το δουν σωστά; Όπως είπα με χτύπησαν τρεις φορές. Οι δύο δεν ήταν καν φάουλ».

Ο Ντόντσιτς είχε 36 πόντους, 10 ριμπάουντ και 8 ασίστ, αλλά ήταν αναστατωμένος αφού θεωρεί ότι οι διαιτητές δεν τον προστάτεψαν, ενώ έκανε και ακτινογραφία στο σαγόνι στο ημίχρονο. Παράλληλα, σε μια φάση με τον Ολαντίπο μάτωσε από το στόμα και πάλι δεν πήρε φάουλ κάτι που τον αναστάτωσε ακόμα περισσότερο.

«Δεν μπορεί γαμ@το να με χτυπάει στο στόμα», φαίνεται πως φώναξε, ενώ μετά το τέλος επανέλαβε. «Δεν τους ένοιαζε. Ήταν φανερό. Όλοι το είδαν στην οθόνη».

Ο Ντόντσιτς είχε παραδεχτεί και ο ίδιος πριν από λίγο καιρό, ότι χάνει τον έλεγχο μερικές φορές, ενώ φεύγοντας από το παρκέ ακούγεται να λέει: «Παίζουμε 5 κόντρα σε 8 κάθε βράδυ, κάτι πρέπει να αλλάξει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα