Ποιος θα πάρει την... καυτή 8η θέση στη Δύση; (poll)

Νίκος Καρφής
Ποιος θα πάρει την... καυτή 8η θέση στη Δύση; (poll)

bet365

H 8η θέση στη Δύση έχει αρκετούς... μνηστήρες και το gazzetta.gr ζητά από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν την ομάδα που θα κερδίσει στη μάχη.

Λίγος καιρός μένει ακόμα για το τέλος της regular season και την έναρξη των playoffs.

Στη Δύση η κατάσταση έχει ξεκαθαρίσει για πολλές από τις ομάδες που θα βρεθούν στην postseason.

Λέικερς, Κλίπερς, Νάγκετς, Ρόκετς, Θάντερ, Τζαζ και Μάβερικς θα είναι στη διεκδίκηση της κορυφής, ωστόσο ερωτηματικό υπάρχει για την 8η θέση.

Για την τελευταία προνομιούχο θέση αναμένεται να γίνει χαμός, αφού υπάρχουν 6 διεκδικητές. Γκρίζλις, Κινγκς, Πέλικανς, Μπλέιζερς, Σανς, Σπερς.

Το gazzetta.gr δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του να επιλέξουν εκείνον που θα πάρει την 8η θέση και θα μπει στα playoffs.

Γκρίζλις (31-32)

H oμάδα από το Μέμφις αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην καλύτερη θέση από όλους, έχοντας το καλύτερο ρεκόρ. Παρόλα αυτά χρειάζεται προσοχή για το πρόγραμμα που ακολουθεί μέχρι το τέλος της regular season είναι πολύ δύσκολο. Ο Τζα Μοράντ κάνει... παπάδες, ενώ εξαιρετική σεζόν κάνει τόσο ο Τζάρεν Τζάκσον τζούνιορ, ο Βαλανσιούνας όσο και ο Ντίλον Μπρουκς. Σημαντική βοήθεια παίρνουν και από τον rookie Μπράντον Κλαρκ.

Κινγκς (27-35)

Λίγοι τους πίστευαν για την postseason, ωστόσο με τις τελευταίες εμφανίσεις τους που έχουν συνδυαστεί με νίκες, έχουν κάθε λόγο να αισιοδοξούν. Προέρχονται από 3 σερί νίκες και ξέρουν πως από τότε που γύρισε στη δράση ο Φοξ, όλα έχουν γίνει πιο εύκολα πάνω στο παρκέ. Ο Μπογκντάνοβιτς έχει φάει τη θέση του Χιλντ, ωστόσο μέχρι στιγμής αυτό δεν έχιε αντίκτυπο στην ομάδα, η οποία είναι στα καλύτερα της με 6 νίκες στα τελευταία 8 ματς.

Μπλέιζερς (28-36)

Βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση, αν και στην αρχή της σεζόν λίγοι ήταν αυτοί που τους είχαν εκτός κάδρου για postseason. Φέτος είναι σταθέστατοι. Από τη στιγμή που ο Λίλαρντ πήρε μπρος μετά το All Star Game και ξεκίνησε τις 40άρες και τις 50άρες κάτι πήγες να γίνει, ωστόσο ο τραυματισμός του Dame έχει βγάλει τα σύννεφα στον ουρανό του Πόρτλαντ. Πλέον οι ΜακΚόλουμ και Ουάιτσαϊντ, έχουν και τον Λίλαρντ που γύρισε από τραυματισμό και όλοι μαζί αναζητούν τα playoffs.

Πέλικανς (27-36)

Στην Νέα Ορλεάνη το κλίμα έχει αλλάξει από τότε που επέστρεψε στη δράση ο Ζάιον Ουίλιαμσον. Ο rookie των Πέλικανς έχει δώσει νέο αέρα στην ομάδα, η οποία ψάχνει ένα καλό ντεμαράζ μέχρι τον Απρίλη για να κλέψει την 8η θέσγ από εκείνους που είναι πιο νωρίς. Ο Ίνγκραμ κάνει φοβερή σεζόν καιι σίγουρα θα σκέφτεται την εκδίκηση που μπορεί να πάρει από τους Λέικερς να τους βρει στον πρώτο γύρο,. Στην ίδια κατηγορία βρίσκονται ο Τζος Χαρτ και ο Λόνζο Μπολ.

Σπερς (26-35)

Δεν έχουν το ρόστερ των προηγουμενων ετών, ωστόσο δεν μπορείς να ξεγράψεις μια ομάδα που βρίσκεται στα playoffs την τελευταία 20ετία. Και πως να τους ξεγράψειος όταν στον πάγκο τους κάθεται η αλεπού, Γκρεγκ Πόποβιτς! Το Σαν Αντόνιο θα πρέπει να κάνει μεγάλες νίκες και εκτός έδρας για να βρεθεί στις πρωτες 8, ενώ σίγουρα το supporting cast θα πρέπει να βοηθήσει τους Όλντριτζ, ΝτεΡόζαν και Μιλς στα κρίσιμα ματς που απομένουν.

Σανς (25-38)

Άρχισαν εξαιρετικά στη σεζόν, όμως δεν μπόρεσαν να κρατήθούν στις 8 πρώτες θέσεις παρόλο που γύρισε και ο Έιτον από την τιμωρία του. Ο Ντέβιν Μπούκερ δεν σταματά να μας δείχνει την ποιότητα του, κα΄τι που του επέτρεψε να πάει και στο All Star Game. Το Φοίνιξ είναι σε πολύ δύσκολη θέση σχετικά με το θέμα της 8άδας. Ρούμπιο και Ούμπρε θα ψάξουν τους τρόπους να βοηθήσουν τον ηγέτη τους και να παίξουν στα playoffs. Σίγουρα χρειάζεται και άλλα ηρωικά σαν αυτό του Μπέινς (37 πόντοι με 9 τρίποντα χθες).

 

NBA Τελευταία Νέα