«Ο Γιάννης πρέπει να σέβεται τον Χάρντεν, δεν πέτυχε ακόμα όσα ο "Μούσιας"» (vid)

Νίκος Καρφής
«Ο Γιάννης πρέπει να σέβεται τον Χάρντεν, δεν πέτυχε ακόμα όσα ο "Μούσιας"» (vid)

bet365

Ο γνωστός αναλυτής και δημοσιογράφος, Stephen A. Smith πήρε το μέρος του Τζέιμς Χάρντεν στην κόντρα του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι τόνοι έχουν ανέβει τις τελευταίες ώρες μεταξύ Γιάννη Αντετοκούνμπο και Τζέιμς Χάρντεν.

Ο «Μούσιας»πέταξε το... καρφί του για τον MVP, ενώ ο Greek Freak απάντησε με τη εμφάνιση του κόντρα στους Θάντερ, ενώ δήλωσε με το παιχνίδι: «Σίγουρα το παιχνίδι μου δεν είναι μόνο δύναμη».

Μετά τον ΜακΚόλουμ, ήταν η σειρά του γνωστού δημοσιογράφου Stephen A. Smith (o πιο ακριβροπληρωμένος στο ESPN με 8 εκατ. τον χρόνο) να πάρει θέση, στηρίζοντας τον Χάρντεν.

«Ο Χάρντεν μπορεί να παίξει και έχει κερδίσει το δικαίωμα να απαντήσει σε κάποιον που του επιτέθηκε με τα λεγόμενα του. Συμφωνώ με την απάντηση του. Δεν το πήρα σαν αστείο. Ο Γιάννης δεν γελούσε όταν τα έλεγε.. Τα εννοούσε. Είσαι ο Τζέιμς Χάρντεν, έχεις μέσο όρο 35 πόντους και θεωρείτσαι ένας εκ των κορυφαίων παικτών στο 1 με 1 στην ιστορία της λίγκας και έχεις αυτά τα νούμερα. Ο Αντετοκούνμπο είναι αληθινός, αυθεντικός, αλλά ακόμα δεν έχει πρωτάθλημα. Δεν έχει πετύχει όσα ο Χάρντεν. Έτσι ο Χάρντεν σκέφτεται "για στάσου, είμαι εδώ, εκτιμώ αυτό που θες να δεις, αλλά πρέπει να με σέβεσαι. Είμαι σουπερσταρ στη λίγκα". Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό που είπε ο Χάρντεν», ήταν τα λόγια του Smith.

 

NBA Τελευταία Νέα