Αντετοκούνμπο VS Χάρντεν: Στις δύο MVP σεζόν οι Μπακς έχουν 3-0!

Αντωνία Σπανού
Αντετοκούνμπο VS Χάρντεν: Στις δύο MVP σεζόν οι Μπακς έχουν 3-0!

bet365

Οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Τζέιμς Χάρντεν έχουν αρχίσει το δικό τους... beef, αλλά στο παρκέ τις δύο τελευταίες σεζόν οι Μπακς έχουν 3-0 κόντρα στους Ρόκετς.

Τα σχόλια του Τζέιμς Χάρντεν για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο άνοιξαν κουβέντα στον μπασκετικό κόσμο και όλοι ψάχνουν λόγους, αιτίες και αφορμές. Το ότι δεν υπήρχε αμοιβαία συμπάθεια είχε φανεί, αλλά επιβεβαιώθηκε με την άρνηση του να δεχτεί ο «Μούσιας» τον Αντετοκούνμπο ως τον περσινό MVP. Ο Χάρντεν νιώθει ότι αδικήθηκε, δεν έδωσε ποτέ συγχαρητήρια στον νικητή και κάπου εκεί η «μάχη» κορυφώθηκε.

Ο Έλληνας σταρ με τον αέρα του... καλύτερου έκανε κάποια σχόλια για τον Χάρντεν και εκείνος απάντησε ότι απλά είναι δυνατός γι' αυτό και έχει αυτή την πορεία στο ΝΒΑ. Ο «Greek Freak» δεν άφησε ούτε αυτό να πέσει κάτω, είπε και αυτός την άποψη του για την εξέλιξη του μέσα στο παρκέ και όλα δείχνουν ότι οι δυο τους έχουν... διαφορές.

Πάντως, γυρνώντας τον χρόνο πίσω στην περσινή MVP σεζόν του Γιάννη και την φετινή που και πάλι... οδεύει προς τον ίδιο τίτλο, παρατηρεί ότι στις 3 φορές που έχουν τεθεί οι δύο ομάδες αντιμέτωπες οι Μπακς έχουν κερδίσει όλες, με τον «Greek Freak» να έχει εξαιρετική παρουσία και ένα triple double.

  • Στο πρώτο περσινό παιχνίδι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εντυπωσιακός με 27 πόντους, 21 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 1 κλέψιμο με 8/16 σουτ, ενώ ο Χάρντεν είχε 42 πόντους, 11 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 2 κλεψίματα, με 13/30, στην ήττα της ομάδας του με 116-109.
  • Στο δεύτερο παιχνίδι της MVP σεζόν του Έλληνα σταρ του Μιλγουόκι, ο Γιάννης είχε 19 πόντους, 14 ριμπάουντ και 4 ασίστ με 7/15, ενώ ο Χάρντεν είχε 23 πόντους, 10 ριμπάουντ και 7 ασίστ με 9/26 στην νίκη και πάλι των Ελαφιών με 108-94.
  • Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με παιχνίδι στο Χιούστον για τους Μπακς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μην αφήνει περιθώριο αμφισβήτησης, έχοντας triple double με 30 πόντους, 13 ριμπάουντ, 11 ασίστ και 1 κλέψιμο με 11/17 σουτ, ενώ ο «Μούσιας» είχε 19 πόντους, 7 ριμπάουντ και 14 ασίστ με 2/13 σουτ.

Η κόντρα των δύο έχει στο φόντο της τον τίτλο του MVP και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποδεικνύει στο παρκέ ότι την παίρνει πολύ σοβαρά και θέλει πάντα να αποδεικνύει ότι είναι άξια ο καλύτερος. Με όλα αυτά το παιχνίδι στις 26/03 στο Μιλγουόκι αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

 

NBA Τελευταία Νέα