«Καταστρώνουν» πλάνο οι Ουόριορς για την επιστροφή του Κάρι!

«Καταστρώνουν» πλάνο οι Ουόριορς για την επιστροφή του Κάρι!

Αντωνία Σπανού
«Καταστρώνουν» πλάνο οι Ουόριορς για την επιστροφή του Κάρι!

bet365

Ο Κάρι είναι μια... ανάσα πριν επιστρέψει στην δράση, αλλά αυτό θέλει σχέδιο για να γίνει και αυτό θα κάνουν οι Ουόριορς.

Ο προπονητής των Ουόριορς, Στιβ Κερ και ο GM της ομάδας, Μπομπ Μέιερς, όπως και το προπονητικό σταφ πρόκειται να κάνουν συνάντηση για να... καταστρώσουν σχέδιο για την επιστροφή του Στεφ Κάρι.

Υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Κάρι θα επιστρέψει την Κυριακή στον αγώνα κόντρα στους Ουίζαρντς, αλλά ο οργανισμός, σύμφωνα με το ESPN, δεν έχει πάρει ακόμα την τελική του απόφαση.

Ο Κερ μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε ότι ο Κάρι θα κάνει κάποιες τελικές εξετάσεις πριν επιστρέψει, με τον παίκτη πάντως να σουτάρει στην προπόνηση, χωρίς να δείχνει ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Ο ηγέτης των Ουόριορς έσπασε το χέρι του τον Οκτώβριο, εγχειρίστηκε και έχασε 4 μήνες από την σεζόν, με την ομάδα του πάντως να είναι η χειρότερη στο ΝΒΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα