Ξεκαθάρισε την θέση του ο ΛαΒιν: «Δεν έκανα το σχόλιο στον Μπόιλεν»

Αντωνία Σπανού
Ξεκαθάρισε την θέση του ο ΛαΒιν: «Δεν έκανα το σχόλιο στον Μπόιλεν»

bet365

Ο Ζακ ΛαΒιν ακούστηκε να φωνάζει στον πάγκο του ότι έχει 40 πόντους, πριν πετύχει ακόμα ένα τρίποντο και ξεκαθάρισε την θέση του.

Build A Bet στο Άρσεναλ - Ολυμπιακός. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

Ο άσος των Μπουλς ήρθε στο επίκεντρο, αφού στο παιχνίδι κόντρα στους Θάντερ φάνηκε να φωνάζει ότι έχει 40 πόντους, πριν πετύχει ακόμα ένα τρίποντο. Ο ΛαΒιν θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν μιλούσε στον προπονητή της δικής του ομάδας και εξήγησε:

«Μπαίνεις στην καρδιά της ''μάχης'' με τους αντιπάλους και μιλάς μερικές φορές. Αυτό ήταν. Ήμασταν πίσω και ο Σρέντερ μου μιλούσε και απλά τον ενημέρωσα. ''Κοίτα έχω 40 πόντους. δεν ξέρω γιατί μου μιλάς''. Δεν ξέρω γιατί πίστεψαν ότι μιλούσα στον Τζιμ, αλλά απλά ήμουν ανταγωνιστικός στο παιχνίδι».

Ο ΛαΒιν έχει ανέβει και καταλαβαίνει πως αλλάζει επίπεδο, «πρέπει να κάνω καλύτερη δουλειά. Οι κάμερες με ακολουθούν, οπότε οι άνθρωποι κάνουν εικασίες στο τι συμβαίνει με εμένα και τον Τζιμ ή με εμένα και την ομάδα, αλλά οι σχέσεις μας είναι καλές. Είμαι ανταγωνιστικός στο παρκέ, οπότε αυτό συμβαίνει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα