Σπερς - Μάβερικς 103-109

Φώτης Καρακούσης
Σπερς - Μάβερικς 103-109

bet365

Με τον Λούκα Ντόντσιτς να πετυχαίνει το 21ο triple double της καριέρας του οι Μάβερικς έγιναν το αφεντικό του Τέξας επικρατώντας μέσα στο Σαν Αντόνιο των Σπερς με 109-103.

Μεγάλο ντέρμπι στο Σαν Αντόνιο με τους Σπερς να υποδέχονται τους Μάβερικς. Ένα ντέρμπι που κέρδισαν οι «καουμπόηδες» με 109-103 έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τους Ευρωπαίους, Ντόντσιτς και Πορζίνγκις. Ο πρώτος πέτυχε ακόμα ένα triple double, το 21ο για την ακρίβεια, ενώ ο δεύτερος ήταν πρώτος σκόρερ. Έτσι η ομάδα του Ντάλας έφτασε στο 36-23 και μόνο αν αυτοκτονήσει θα χάσει την παρουσία της στα playoffs, με τα... σπιρούνια να πέφτουν στο 24-33 και ουσιαστικά ζητάνε ένα θαύμα για να μπορέσουν να βρεθούν στην πρώτη οκτάδα της Δύσης.

Στα του αγώνα ήταν ένα ντέρμπι όπως άλλωστε το περιμέναμε,. Ένα ντέρμπι που κρίθηκε στην παρουσία του Σλοβένου και τους Λετονού. Ο Πορζίνγκις ήταν πρώτος σκόρερ για τους νικητές έχοντας 28 πόντους κατεβάζοντας επίσης και 12 ριμπάουντ, με τον Ντόντσιτς να τον ακολουθεί έχοντας 26 πόντους, 10 ριμπάουντ αλλά και 14 ασίστ. Πίσω τους και ο θετικότατος Χάρνταγουέϊ με 17. Για τους ηττημένους ο ΝτεΡόζαν είχε 27, ο Μπελινέλι 14, αλλά δεν έφτασαν για να αποφύγουν οι Σπερς την ήττα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα