Ρόκετς - Γκρίζλις 140-112

Φώτης Καρακούσης
Ρόκετς - Γκρίζλις 140-112

bet365

Το σχήμα με τους κοντούς κάνει πάταγο στο Χιούστον, με τους Ρόκετς να επικρατούν με το εμφατικό 140-112 και των Γκρίζλις συνεχίζοντας την εξαιρετική τους πορεία.

Όταν ο Μάικ Ντ' Αντόνι αποφάσισε να κάνει ανταλλαγή τον Κλιντ Καπελά και να παίξει χωρίς ουσιαστικά σέντερ, δεν ήταν λίγοι αυτοί που είπαν πως έτσι οι Ρόκετς δεν θα κάνουν απολύτως τίποτα. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα συμβεί στα playoffs, ωστόσο αυτό που βλέπει είναι πως η ομάδα του Χιούστον με το κοντό σχήμα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Οι... ρουκέτες δεν συνάντησαν το παραμικρό πρόβλημα και απέναντι στους Γκρίζλις διασύροντας τις... αρκούδες με το εμφατικό 140-112. Μια νίκη που τους έφερε στο 38-20 και την 4η θέση της Δύσης με ίδιες νίκες με τους τρίτους Κλίπερς, ενώ οι αντίπαλοί τους έπεσαν στο 28-30 και αρχίζουν να κινδυνεύουν σοβαρά αναφορικά με την είσοδό τους στην οκτάδα.

Για τον αγώνα δεν χρειάζεται να πούμε κάτι. Το λέει άλλωστε και το σκορ, καθώς με την διαφορά στους 28 πόντους κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη νίκη των γηπεδούχων. Μια νίκη που στηρίχθηκε στους Ουέστμπρουκ και Χάρντεν με τον πρώτο να έχει 33 πόντους και τον δεύτερο 30, ενώ 0 Ρίβερς ακολούθησε με 23. Για τους ηττημένους ο Μπρουκς είχε 26 και ο Βαλαντσίουνας 16, αλλά μετά το χάος.

 

NBA Τελευταία Νέα