Χοκς - Μάτζικ 120-130

Gazzetta team
Χοκς - Μάτζικ 120-130

bet365

Ακόμα πιο κοντά στην είσοδό τους στα playoffs βρέθηκαν οι Μάτζικ μετά την εκτός έδρας νίκη επί των Χοκς με 130-120.

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο η λέξη άμυνα δεν υπήρχε στο λεξιλόγιο καμίας ομάδας, οι Μάτζικ πήραν σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για να διατηρηθούν στην 8η θέση της Ανατολής, μια θέση που οδηγεί στα playoffs. Η ομάδα του Ορλάντο κέρδισε μέσα στην Ατλάντα τους Χοκς με 130-120 και έφτασε έτσι στο 26-31, με τους αντιπάλους τους που δεν έχουν την παραμικρή πιθανότητα να βρεθούν στην οκτάδα, να πέφτουν στο 17-43. Ο αγώνας παρά την διαφορά των 10 πόντων ήταν ντέρμπι, με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν στο τέλος να παίρνουν την σημαντική όπως γράψαμε νίκη/.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Φουρνιέ που έφτασε τους 26 πόντους και τον ακολούθησαν οι άλλοι δύο της «αγίας τριάδας» των Μάτζικ. Ο λόγος για τους Γκόρντον και Βούτσεβιτς με τον πρώτο να έχει 25 και τον δεύτερο 17. Για τους ηττημένους ο Γιανγκ είχε 37 και ο Κόλινς 26, αλλά δεν έφτασαν για να μπορέσουν τα... γεράκια να πάρουν τη νίκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα