Χόρνετς - Νικς 107-101

Φώτης Καρακούσης
Χόρνετς - Νικς 107-101

bet365

Παρότι δυσκολεύτηκαν οι Χόρνετς κατάφεραν να επικρατήσουν των Νικς με 107-101 και να μειώσουν στις πέντε τις νίκες της διαφοράς από την 8η θέση της Ανατολής που κατέχουν οι Μάτζικ.

Με το All Star Game να ανήκει στο παρελθόν, οι ομάδες στο NBA φορτσάρουν τόσο για να καταφέρουν να μπουν στα playoffs, όσο και για να βρεθούν όσο γίνεται πιο ψηλά στην κατάταξη. Στην πρώτη περίπτωση ανήκουν οι Χόρνετς. Οι... σφήκες έχουν μείνει πίσω, ωστόσο προσπαθούν να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Για να το κάνουν πρέπει να κερδίζουν και αυτό έκαναν απέναντι στους Νικς. Η ομάδα της Σάρλοτ επικράτησε με 107-101 και έφτασε έτσι στο 20-38, μειώνοντας στις 5 τις νίκες από τους Μάτζικ που βρίσκονται στην 8η θέση της Ανατολής, με τους Νικς να πέφτουν στο 17-41 και να έχουν απίστευτα λίγες πιθανότητες για να τα καταφέρουν,.

Στα του αγώνα όπως αναφέραμε ήταν ντέρμπι, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να φτάσουν στη νίκη. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ροζιέ με 26 πόντους με τον Γκράχαμ να τον ακολουθεί με 21. Για τους ηττημένους ο Ραντλ είχε 18, ο Πόρτις 17 και ο Τρίερ 15, αλλά δεν έφτασαν για να φύγουν με νίκη από την Σάρλοτ.

 

NBA Τελευταία Νέα