Όταν ο Φάλον φίλησε στο στόμα τον Τζόρνταν: «Νόμιζα ότι θα πεθάνω»! (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Όταν ο Φάλον φίλησε στο στόμα τον Τζόρνταν: «Νόμιζα ότι θα πεθάνω»! (vid)

bet365

Την πιο ντροπιαστική στιγμή της ζωής του με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τον Μάικλ Τζόρνταν διηγήθηκε ο Τζίμι Φάλον.

Ποιος δεν θα ήθελε να έχει μια ζεστή, ευχάριστη στιγμή με τον Μάικλ Τζόρνταν; Σίγουρα όλοι.

Μόνο που στην περίπτωση του Τζίμι Φάλον, υπήρχε κάτι... περισσότερο από αυτό.

Ο διάσημος παρουσιαστής του «Late Night» μίλησε στην κάμερα του «Complex» για την πιο άβολη, ντροπιαστική στιγμή της ζωής του με τον πάλαι ποτέ σταρ του ΝΒΑ.

Ο Φάλον θυμήθηκε το βράδυ που ο φίλος του και πρώην παίκτης του μπέιζμπολ στους Νιου Γιορκ Γιάνκις, Ντέρεκ Τζέτερ, τού γνώρισε σε ένα κλαμπ τον Τζόρνταν.

Ο Φάλον πήγε να τον φιλήσει σταυρωτά στο μάγουλο από την χαρά του, αλλά προέκυψε... ατύχημα.

«Είχα μια πολύ άβολη στιγμή με τον Μάιλ Τζόρνταν. Ήμουν σε ένα φιλανθρωπικό γκολφ event με τον Τζέτερ και μετά, το βράδυ, πήγαμε σε ένα κλαμπ. Ο Ντέρεκ μού είπε "Τζίμι, ξέρεις τον Μάικλ;". Είπως πως ναι και πήγα να τού πω τί γίνεται, προσπαθώντας να τον φιλήσω στο μάγουλο. Γύρισε κι αυτός και φιληθήκαμε στο στόμα. Νόμιζα πως θα πεθάνω. Με έπιασε και μου είπε ότι δεν έγινε τίποτα. Τον είδα πριν από λίγο καιρό σε ένα εστιατόριο και ρίξαμε ένα βλέμμα, ξέρει τι έγινε», είπε με το γνωστό του χιούμορ ο 45χρονος παρουσιαστής, από το 06:20 του παρακάτω βίντεο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα