Προπονητής Ουίζαρντς: «Είναι εξευτελιστικό το πόσο soft είμαστε!» (vid)

Αντωνία Σπανού
Προπονητής Ουίζαρντς: «Είναι εξευτελιστικό το πόσο soft είμαστε!» (vid)

bet365

O προπονητής των Ουίζαρντς, Σκοτ Μπρουκς, μετά την ήττα της ομάδας του από τους Μπουλς σχολίασε το πάθος των παικτών του.

Μετά τις back to back ήττες και αυτή από τους Μπουλς με 126-117, ο προπονητής των Ουίζαρντς Σκοτ Μπρουκς, σχολίασε την δύναμη και το πάθος των παικτών του.

«Είμαστε soft. Είναι πολύ απλό, παίζουμε soft και απλά παίζουμε... βολικά. Αυτό είναι απογοητευτικό. Πριν από δύο νύχτες δώσαμε επτά καλάθια και φάουλ και σήμερα δώσαμε εννιά. Είναι πρωτάκουστο. Δεν ξέρω αν έχω βρεθεί σε άλλη ομάδα που να έχει δώσει 16 καλάθια και φάουλ σε δύο νύχτες. Είναι απογοητευτικό. Μιλάμε για το πως πρέπει να αναπτυχθούμε και να γίνουμε πιο σκληροί.

Τα δύο τελευταία παιχνίδια αυτό δεν έγινε.Και τα φάουλ που κάναμε ήταν soft. Οι αντίπαλοι δεν καταλάβαιναν ότι τους κάναμε φάουλ Είναι εξευτελιστικό και πρέπει να βγούμε μπροστά, να παίξουμε πιο σκληρά και με υπερηφάνεια, είναι απογοητευτικό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα