Μπακς: Έσπασαν το ρεκόρ των Ουόριορς φτάνοντας στα playoffs σε λιγότερα παιχνίδια! (pics)

Αντωνία Σπανού
Μπακς: Έσπασαν το ρεκόρ των Ουόριορς φτάνοντας στα playoffs σε λιγότερα παιχνίδια! (pics)

bet365

Οι Μπακς έγραψαν ιστορία, ξεπέρασαν το ρεκόρ τους Ουόριορς και είναι η πρώτη ομάδα που έφτασε στα playoffs σε λιγότερα παιχνίδια.

Οι Μιλγουόκι Μπακς, του Γιάννη Αντετοκούνμπο έγραψαν ιστορία στο ΝΒΑ και ξεπέρασαν τον μύθο των Ουόριορς. Τα «Ελάφια» έγιναν η πρώτη ομάδα που εξασφαλίζει θέση στα φετινά playoffs και παράλληλα το έκαναν με τα λιγότερα παιχνίδια στην ιστορία.

Οι Μπακς εξασφάλισαν την θέση με 56 παιχνίδια, που ξεπερνά την ομάδα του Σαν Φρανσίσκο η οποία κρατούσε το ίδιο ρεκόρ από την σεζόν 2016/17, που το είχε κάνει με 57.

Η 23η του Φλεβάρη είναι η πιο γρήγορη ημερομηνία που το έχει καταφέρει μια ομάδα στο φορμάτ του ΝΒΑ που ισχύει από το 1984 και μετά, ενώ οι Ουόριορς το είχαν κάνει στις 25 Φεβρουαρίου του 2017.

Οι Ουίζαρντς έχασαν από τους Μπουλς το χθεσινό βράδυ και αυτό εξασφάλισε μια ιστορική θέση στα «Ελάφια», που αντιμετωπίζουν τους Ράπτορς στο επόμενο παιχνίδι τους με ρεκόρ 48-8.

Τα λόγια είναι περιττά στο τι έχει καταφέρει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μπακς!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα