ΝΒΑ: Πιθανότατα target score και στο επόμενο All Star Game

Νίκος Καρφής
ΝΒΑ: Πιθανότατα target score και στο επόμενο All Star Game

bet365

Το ΝΒΑ και η Ένωση Παικτών σκέφτεται πολύ σοβαρά να χρησιμοποιήσει το target score και στο επόμενο All Star Game.

Μεγάλες αλλαγές είχαμε στο All Star Game του Σικάγο, ειδικά στην 4η περίοδο με την εισαγωγή του target score προς τιμήν του τεράστιου Κόμπι Μπράιαντ.

Στο ξεκίνημα του 4ου δωδεκαλέπτο, μπήκε ο στόχος-σκορ (Final Target Score) στο οποίοι οι ομάδες θα πρέπει να φτάσουν.

Ο στόχος-σκορFinal Target Score προέκυψε από το σκορ με το οποίο θα κλείσει το τρίτο δωδεκάλεπτο η ομάδα που θα προηγείται, προσθέτοντας 24 πόντους (για το Νο.24 του Black Mamba). Οι ομάδες έπαιξαν την 4η περίοδο χωρίς χρόνο (είχαν μόνο το 24άρι), με την Team LeBron να φτάνει πρώτη στο Target Score (157) και να παίρνει το ματς, αφού η Team Giannis έφτασε στους 155.

Το ΝΒΑ και η Ένωση Παικτών σκέφτεται πολύ σοβαρά να χρησιμοποιήσει το target score και στο επόμενο All Star Game. Η λίγκα θα συζυτήσει να υπάρχει target score και στη G-League, παρόλο που υπάρχουν κάποιες ανησυχίας με τη διαφορά που θα υπάρχει με το ΝΒΑ.

Η λίγκα εξετάζει το ενδεχόμενο για target score και στα νοκ άουτ του τουρνουά μεσούσης της σεζόν που θέλει να προσθέσει το ΝΒΑ. Σε αυτό το τουρνουά πιθανότατα θα κρινονται οι 2 τελευταίες θέσεις για τα playoffs σε Δύση και Ανατολή και υπολογίζεται να το δούμε τη σεζόν 2021-22.

Τώρα σχετικά με το επόμενο All Star Game, αν γίνει με target score, η λίγκα θα θέλει να αλλάξει τον κανονισμό για να μην τελειώνει με βολή το ματς όπως φέτος (το καθάρισε ο Ντέιβις). Επιπλέον συζητούν και το να παίρνουν πόντους από μια ομάδα, αν κάνει φάουλ πάνω σε ενδεχόμενο winning shot.

 

NBA Τελευταία Νέα