Όκλεϊ: Απορρίφθηκε η αγωγή του για το περιστατικό με τους Νικς το 2017

Όκλεϊ: Απορρίφθηκε η αγωγή του για το περιστατικό με τους Νικς το 2017

Όκλεϊ: Απορρίφθηκε η αγωγή του για το περιστατικό με τους Νικς το 2017

Ο Τσαρλς Όκλεϊ είχε κάνει αγωγή κατά του ιδιοκτήτη των Νικς, Τζέιμς Ντόλαν και του «Madison Square Garden», αλλά απορρίφθηκε από τον ομοσπονδιακό δικαστή.

Στις 9 Φεβρουαρίου το 2017, ο Τσαρλς Όκλεϊ παρακολούθησε την αναμέτρηση των Νικς με τους Κλίπερς και προκάλεσε χαμό, με δέκα άτομα να προσπαθούν να τον βγάλουν εκτός γηπέδου.

Έκτοτε, βρίσκεται στα δικαστήρια με τους Νεοϋορκέζους κι έκανε αγωγή κατά του ιδιοκτήτη των Νικς, Τζέιμς Ντόλαν και του «Madison Square Garden». Αυτή απορρίφθηκε από τον ομοσπονδιακό δικαστή, όπως έγινε γνωστό.

Ο Ντόλαν τον είχε κατηγορήσει για προβλήματα αλκοολισμού και ο ίδιος ζήτησε αποζημίωση για ηθική βλάβη και συκοφαντική δυσφήμιση, αλλά και δικαστικά έξοδα.

Ο δικαστής, Ρίτσαρντ Σούλιβαν, που απέρριψε την αγωγή ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτή η υπόθεση μοιάζει περισσότερο με καμπάνια δημοσίων σχέσεων, με τους αντίδικους να ενδιαφέρονται περισσότερο για το δικαστήριο της κοινής γνώμης, παρά για την αξία των νομικών τους επιχειρημάτων».

Ο δικηγόρος του Όκλεϊ, Ντάγκλας Ουίγκντορ, υποστήριξε πως «δεν τα παρατάμε. Είναι μόνο η αρχή της τέταρτης περιόδου. Είμαστε σίγουροι πως θα γυρίσουμε την κατάσταση με μια έφεση που σχεδιάζουμε να κάνουμε τις επόμενες ημέρες».

Το «Madison Square Garden» σε ανακοίνωσή του ευχαρίστησε το δικαστήριο για την απόφασή του.

Θυμηθείτε τι είχε γίνει

Charles Oakley escorted out of Madison Square Garden after shoving security