Σανς: Συζητούν με Πίστονς για τον Λουκ Κέναρντ

Σανς: Συζητούν με Πίστονς για τον Λουκ Κέναρντ

Gazzetta team
Σανς: Συζητούν με Πίστονς για τον Λουκ Κέναρντ

bet365

Σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τους Πίστος έχουν μπει οι Σανς, προκειμένου να φέρουν μέσω trade τον Λουκ Κέναρντ στο Φοίνιξ.

Ζαλγκίρις - Ολυμπιακός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Προς το παρόν δεν έχει επέλθει κάποια συμφωνία, όπως υποστηρίζει το «ESPN», και οι ομάδες θα συζητήσουν ξανά την Τρίτη (04/02).

Μέσω αυτής της ανταλλαγής, η ομάδα του Ντιτρόιτ θα έχει την ευκαιρία να πάρει ένα μελλοντικό pick α' γύρου, ίσως ακόμα και στο draft του 2020.

Όσον αφορά τον Λουκ Κέναρντ, έχει απουσιάσει από 22 σερί παιχνίδια λόγω τραυματισμού το γόνατο, αλλά αναμένεται να επιστρέψει στα παρκέ αυτή τη σεζόν, πιθανώς μετά το All-Star Game. Πριν χτυπήσει, είχε κατά μέσο όρο 15.8 πόντους με 40% στο τρίποντο.

Ο αντιπρόεδρος των Σανς, Τζεφ Μπάουερ, ήταν στο front office των Πίστονς, όταν έγινε draft ο Κέναρντ στο Νο12 το 2017. Η ομάδα του Φοίνιξ θεωρεί πως ο 23χρονος γκαρντ είναι ιδανικός για το ρόλο του έκτου παίκτη, με 30+ λεπτά το παιχνίδι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα